Balta Benga – Cat este balta si care sunt conditiile! - Regulament si Taxe pe Benga

Balta Benga – Cat este balta si care sunt conditiile! – este o balta pentru pescuit si relaxare, amplasata intre Sarulesti Gara si satul Fantana Doamnei la aproximativ 30 de minute de Bucuresti sau 50 de km pe Autostrada Bucuresti-Constanta.

Balta Benga Cat este balta si care sunt conditiile Regulament si Taxe pe Balta Benga

Fiecare pescar poate fi insotit de maxim doua persoane, cu obligatii egale in ceea ce priveste regulamentul urmator: NU se poate pescui in echipa de 2 pe un bon in valoare de 100 lei!
Acest bon va da dreptul UNEI SINGURE PERSOANE – 12h de pescuit zi sau noapte, cu retinere de pana la 4 kg de crap, salau, stiuca, somn.Nu exista limita pentru cantitatea de peste specia Caras si Fitofag; acesta se poate retine in orice cantitate.

 

Pe toata durata partidei de pescuit personalul Lacului Benga are dreptul sa controleze si sa cantareasca pestele capturat de catre pescari.La incheierea partidei de pescuit se va cantari pestele capturat;In cazul in care cantitatea capturata depaseste cantitatea prevazuta in regulament pentru taxa platita 4 kg, pestele retinut in plus se va elibera (daca este viu) sau se va pastra contra unei taxe de 30 lei/kg, pret ce include TVA.

ATENŢIE: se pot retine doar cantitatile declarate si cele platite ca surplus, INSA cantitatile descoperite nedeclarate se considera furt si ne vedem nevoiti sa va confiscam exemplarele, urmând apoi toate demersurile legale in ceea ce va priveste.

EXCLUS utilizarea oricaror plase de pescuit!!!

Inainte de instalarea pe locul de pescuit se va consulta prezentul regulament si daca pescarul si vizitatorii sunt de acord cu acesta, se va achita taxa de 100 lei.
Chitanta eliberata se va pastra pe toata durata partidei de pescuit.

Pescuitul de zi incepe la ora 06:00 si se termina la ora 18:00. Pescuitul de noapte incepe la ora 18:00 si se termina la ora 06:00.Din momentul intrarii pe balta, circulatia cu autovehicule se face cu viteza redusa (max. 10 km/h).Fiecare pescar se va aseza numai in dreptul locului marcat pentru pescuit,

Balta Benga dispune de Foisoare, 12 la numar, se ocupa pe sistemul primul venit primul servit contra sumei de 35 lei; in cazul in care NU sunt rezervate, le puteti ocupa contra unei taxe mai sus mentionate; se poate pescui si între foisoare, dar OBLIGATORIU trebuie sa pastrati o distanta de aproximativ 30-50m stânga/dreapta fata de vecinii Dvs. si in functie de spatiul disponbil.

Este interzis pescuitul pe poduri/diguri sau in apropierea imediata a celorlalti pescari!

Capturile de STURION care au fost prinse/agatate, VOR FI ELIBERATE IMEDIAT, in stare vie si fara a fi ranite, prin ventilarea exemplarului!! Sunt interzise injuriile, muzica la volum tare, chefurile neorganizate pe teritoriul baltii de pescuit si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta. Pescarii vor folosi numai locurile special destinate pentru gratar.

Foisoarele si spatiul verde, la plecarea de pe balta, se vor lasa curate, gunoiul fiind strans in sacii si tomberoanele prezente langa fiecare foisor.Plantatul cu navomodelul / vaporasul este permis si este inclus in taxa de 100 lei. Va rugam sa nu distrugeti foisoarele, spatiile verzi, cablurile/becurile, etc., montate pe balta tot pentru Dvs.! Fir întins!

Detalii Contact la telefon: 0755.141.658
Harta Balta Benga

Leave a Comment