Care sunt cele mai bune boilesuri pentru crap ? - Intrebari si raspunsuri

Care sunt cele mai bune boilesuri pentru crap ? Intrebari si raspunsuri – Atunci cand vine  vine vorba de pescuit, boilies-urile sunt înca cea mai populara momeala pentru tintirea crapilor de toate dimensiunile. Luand în considerare o multime de capturi în fiecare an, este clar de ce sunt înca favorite de printre pescarii de crap.

 

Cand au fost folosite pentru prima data boilies-urile ?

Boilies-urile au folosite pentru prima data în anii 1980, aceste momeli au parcurs un drum lung de atunci si sunt disponibile în multe dimensiuni, culori și arome diferite. Momelile vin fie congelate, fie ca momeala conservata cunoscută sub numele de „durată de valabilitate”, iar care este cea mai potrivită depinde de tipul de pescuit pe care îl faceti si de facilitățile pe care le aveți la dispozitie.

 

Cele mai bune boilies-uri pentru pescuit dintr-o aruncatura de bat ?

1. Boilies Sticky Baits The Krill Shelflife – Cel mai bun boilies cu faina de peste este Boilies Sticky Baits The Krill Shelflife În urma succesului fulger al gamei de momeli pentru congelator The Krill Active, versiunile din acest an cu durata de valabilitate si versiuni pop-up cu cârlig au zburat, în mod nesurprinzător, de pe rafturile magazinelor.

Cel mai mare pas înainte în momelile cu termen de valabilitate de zeci de ani, aceste noi boilies-uri sunt cat mai aproape de proaspete posibil și încorporeaza conservanti minimi datorita lichidelor pure si continutului lor ridicat de sare naturala. Sunt disponibile în pungi de 1 kg si 5 kg și în dimensiuni de 12 mm, 16 mm, 20 mm si 24 mm.

Pop-up-urile Krill Active au un strat exterior pufos, ușor, care are o flotabilitate neutra, facandu-le usor de contrabalansat. Poți fi sigur ca momeala ta sta perfect, zile întregi daca este necesar! Au dimensiunea de 16 mm și vin în cutiute de 120 g.

 

 

2.Sticky Baits The Krill – Este un Boilies cu rezultate foarte bune, a prins tot felul de pesti uriasi în toata tara, de la crap mari pana la mrena. Oriunde pescuiti, aproape puteti garanta ca pestii au fost prinsi cu aceasta momeala. Pur si simplu, funcționeaza. Nici-o cheltuiala nu este scutita cu ingredientele brute si fiecare boilies este facut pe o linie de producție de ultimă generație la fabrica Sticky. Aceste mici detalii i-au determinat pe multi pescari de top să folosească Krill-ul cu încredere.  Dimensiuni boilies: 12mm, 16mm, 20mm (durata de valabilitate) 12mm, 16mm, 20mm, 24mm .

 

3.Boilies-urile Mainline Cell – Cel mai bun boilies pentru toate anotimpurile – Ți-ar fi greu sa gasesti un pescar de crap care să nu fi auzit si sa nu foloseasca boilies-urile Mainline Cell. A fost una dintre, dacă nu cea mai de succes momeala din ultimii peste 20 de ani si functioneaza instantaneu în majoritatea locurilor, deoarece pestii au vazut-o si s-au bucurat sa o manance din nou si din nou. Mainline combina amelioratori si atractori de calitate superioara cu surse de hrana lichida si enzime pentru a oferi crapului ceva cu adevarat irezistibil.

O momeală foarte distinctiva, de culoare palida, cu o aromă dulce de nuca de cocos recunoscuta instantaneu. Deoarece momeala nu pare sa aiba mai mult sau mai putin succes în niciun moment al anului, asa ca nu trebuie sa vă faceti griji cand schimbati anotimpurile. Dimensiuni boilies: 10mm, 15mm, 18mm (Perioada de valabilitate) 10mm, 15mm, 18mm.

 

4.Parker Baits OG fruit and Nut – Un relativ nou venit pe piata de boilies, Parker Baits OG fruit and Nut este la fel de bun ca orice altceva de acolo si deoarece compania produce momeala în fiecare săptamana, aveti garantia ca este proaspata.

Momeala este facuta la abur mai degraba decat fiarta, ceea ce reduce cantitatea de atractori eliberati de momeala pe masura ce este gatita în comparatie cu o momeala fiarta, de asemenea, mentine momeala moale, permitandu-i sa se descompuna rapid si sa fie usor digerata. Momeala este apoi pudrata într-un amestec special de condimente si diverse produse alimentare pentru un plus de atractie atunci cand este folosita în baie de aburi.

Ingredientele principale ale fainii si profilurile de aroma, cum ar fi portocala de ciocolata si nuca de cocos, fac ca momeala sa miroasa minunat si crapii par sa se bucure de ea. Dimensiuni boilies : 10 mm, 14 mm, 18 mm.

 

5.Dynamite Baits Monster Tiger Nut – O momeala dulce si cremoasa, Dynamite Baits Monster Tiger Nut are o aroma minunata de vanilie care te face să vrei sa oprești pescuitul și sa-ti bagi capul în punga si sa mirosi. Boiliesul Monster Tiger Nut este mai degraba pe baza de seminte. Culoarea palida este patata de seminte, care ofera, de asemenea, textura atunci cand crapati boilies-urile in doua. .Dimensiuni boilies: 10mm, 15mm, 18mm, 20mm, 15 mm, 18 mm.

6.Nutrabaits Soluble Boilies – Cel mai bun boilies solubil – Dupa doi ani și jumatate de testare si dezvoltare, Nutrabaits Soluble Boilies sunt în sfarsit aici. Aceste momeli încep sa se descompuna în 15 minute de la intrarea în apa si sunt complet defalcate.

Acest lucru permite atractorilor din momeala sa fie eliberati mult mai repede în apa, precum si oferind pestilor mai putina momeala reala cu care sa se hraneasca atunci cand vin sa o manance, crescand sansa de a musca.

Odata deranjate, momelile vor întuneca apa, sporind si mai mult atracția în zona pentru a stimula un raspuns excelent de hrănire. Momelile sunt disponibile si într-o gama larga de arome, asa ca exista ceva pentru toata lumea si pentru fiecare sezon.

 

7.DNA Baits The Bug – Cel mai bun boilies naturalCei de la DNA Baits The Bug au început în 2017, dupa ce legislatia UE a permis utilizarea proteinelor animale procesate din insecte în hrana pentru acvacultura.

Daca sunteți în căutarea unei momeli care este durabila si ofera ceva complet diferit de momelile dominate de nuci sau faina de peste aflate în prezent pe piata, atunci acest boilies merita verificat. A reprezentat o mulțime de pesti mari de la lansare. Dimensiuni boilies: 8 mm, 12 mm, 15 mm, 18 mm, 22 mm, 26 mm si mini (durată de valabilitate).

 

8.Sticky Baits BloodwormCel mai bun Boilies cu Termen de ValabilitateSticky Baits Bloodworm a fost umbrit de Krill în ultima vreme, dar initial a fost cea mai mare momeala a lui Sticky. Acum momeala este disponibila doar într-o perioadă de valabilitate.

Cu un amestec predominant de faina de peste, momeala are, de asemenea, niveluri ridicate de viermi de sânge, extracte de crustacee etc,  pentru a oferi pestilor ceva diferit pe care stim ca le place sa manance. Momeala este foarte subtilă ca miros, foarte diferita de mirosurile coplesitoare pe care suntem obisnuiți să le vedem în momeli din zilele noastre, se bazeaza pe stimularea naturală prin valorificarea surselor naturale de hrana ale crapului.

Momeala are o culoare rosie foarte bogata si poate fi folosita pe tot parcursul anului datorita profilului si solubilitatii ingredientelor sale. Momeala este minunată si moale si nici nu se usuca, ceea ce o face excelenta pentru mai multe sesiuni.  Dimensiuni boilies: 12mm, 16mm, 20mm (Perioada de valabilitate).

 

9.CC Moore Live System – Cel mai bun Boilie de Iarna – O momeala care l-a catapultat pe CC Moore într-un nume bine-cunoscut si respectat în fraternitatea de pescuit la crap, CC Moore Live System este o momeala care pare să fie capabilă să atraga pestele sa muste mai ales in perioadele de iarna.

O momeala recunoscuta instantaneu, cu o culoare palida si aroma foarte dulce, reprezinta o alegere excelentă atunci când crapul pe care îl vizați prefera o momeala mai dulce. Amestecul de baza încorporeaza o multime de ingrediente utilizate rar în producția de momeli din Marea Britanie, cu rate ridicate de includere a proteinelor din lapte, pudrelor de smantana si aromelor de drojdie, ofera într-adevar pescarului ceva foarte diferit în arsenalul lor.

Datorita profilului sau de atractori solubili în apa si continutului scazut de ulei, momeala funcționeaza bine la temperaturi scazute. Daca sunteti în cautarea unei noi momeli de folosit, care sa functioneze instantaneu si sa nu fie dominata de faina de peste sau nuci, Live System este o alegere excelenta. Dimensiuni boilies: 10mm, 15mm, 18mm, 24mm (congelator si termen de valabilitate) gantere 10x15mm, 15x18mm (congelator și termen de valabilitate).

 

10.Nash Citruz – Cel mai bun Boilies de Atractie Instantanee – Nash Citruz este o momeala diferita de oricare alta de pe piata. Similar cu o momeala cu carlig, momeala este aproape fluorescenta la culoare, iar crapul pur si simplu nu poate sa nu o observe pe albia lacului.

Comercializata ca momeala pentru a musca atunci când toate celelalte nu reusesc sa atraga crapul , cu siguranta se ridica la înaltimea ei, cu niveluri ridicate de esteri mortali de fructe și uleiuri esentiale, aceasta momeala este foarte atractiva. Din acest motiv, nu trebuie sa puneți o multime de momeala, culoarea si atractia din momeala este ceea ce atrage pestele.

Dimensiuni boilies: 12mm, 15mm, 18mm, 20mm (Perioada de valabilitate)

 

11. Baitworks Royal MarineCel mai Bun Boilies pentru pescuitul de VaraDaca sunteti în cautarea unei momeli foarte bogate, plina de atractori excelente de crap, pestii vor manca bucurosi , mai ales vara.

Un amestec de proteine ​​marine si crustacee tratate cu enzime, împreuna cu extracte mixte de crustacee, atat sub formă de pulbere, cat si sub forma lichida, aceasta momeala pur si simplu atrag crapii mari. Face apel la receptorii lor de gust si miros cu ratele sale ridicate de includere a aminoacizilor solubili în formă libera pe care crapul nu poate sa nu-i observe. Acest lucru este din ce în ce mai vizibil după depunerea icrelor, cand crapii cauta hrana bogata în energie pentru a se hrani cu o anumită masa, un moment grozav pentru a intra pe această momeala. Momeala contine doar ingrediente care vor aduce beneficii si sanatatii crapului, asa ca nu numai ca îi va prinde, dar îi va si atrage pe termen lung.Dimensiuni boilies: 15mm, 18mm, 24mm (durata de valabilitate) 15mm, 18mm, 24mm.

Daca doresti sa contribui la articolul nostru o poti face cu placere de Aici, Noi tinem cont de sfaturile pescarilor, asta.. pentru ca ne pasa.Speram ca va placut articolul nostru Care sunt cele mai bune boilesuri pentru crap ? Este posibil sa-ti placa sa citesti si 10 metode de folosit porumb la crap pe dunare si delta dunarii, Localizarea Crapului – Cum gasim crapul ? sau Ce arome si momeli folosim la crap in functie de anotimp?

Lista ramane pentru oricine doreste sa o completeze, asteptam comentariile dumneavoastra pe site,Va multumim si Fire intinse!

Leave a Comment