O noua iesire la crap si somn pe bratul Sulina, zona Gorgova

Pescuit si aventura, O noua iesire la crap si somn pe bratul Sulina, zona Gorgova . Dupa ultima iesire la crap de anul trecut de pe Gorgova,  partenerul meu de pescuit nea Gica a reusit sa faca praf drumurile dintre partizani si Gorgova aparand in peisaj cu un Ford Rangers.Cu momeala pana in dinti si rabdare am ajuns la Maliuc fara probleme, iar din Maliuc pana la iesirea din Gorgova, am gasit drumul  asfaltat care in trecut era bucati. Odata ajunsi la locul preferat, am savurat impreuna cu Nea Gica cate o bere si ne am apucat de momit cu porumb dupa care am inceput sa ne pregatim lansetele.

Pe la ora 21 a sosit si primul crap in jur de patru kg la patratica mare, iar in jur de ora 23 am scapat un frumos crap aproape de mal. Tot in prima seara am reusit sa mai prindem un somotei de aproape de trei kg si cate trei ciortani de fiecare la doua kilograme, doi prinsi la Feeder cu o boaba de porumb si un pop up de ananas.

Adoua zi  si a treia nu a mai tras deloc. Dupa parerea noastra a fost o partida reusita, avand in vedere ca in primul rand pentru noi a contat iesirea si deja ne facem planuri pentru o partida de crap pe bratul Borcea si vom reveni cu un nou articol in curand.

IMG 20200807 220627 scaled
Crap Sulina

O noua iesire la crap si somn pe bratul Sulina, zona Gorgova

Loc Pescuit Gorgova

Apus La Gorgova

Speram ca va placut articolul nostru O noua iesire la crap si somn pe bratul Sulina, zona Gorgova. E posibil sa-ti placa si Pescuit la crap pe bratul Sulina Maliuc – Gorgova

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube