Lacul Varlaam – Balta Varlaam - Facilitiati, Regulament, Preturi - Balta din Giurgiu

Lacul Varlaam – Balta Varlaam – Facilitiati, Regulament, Preturi – este un lac artificial cu o suprafata total de 31 de hectare, format dintr-o balastiera si amplasat intr-un cadru natural de poveste cu maluri si paduri de plop si salcam si este destinat pescuitului in Comuna Adunații-Copăceni, Giurgiu si 25 de km de Bucuresti.Lacul este impartit in doua sectoare si este renumit datorita faptului ca detine capturi mari de crap de 15 kg cu o medie de 17 kg si un record de 33,6 kg, teni de peste 20 de kg si alte specii de pesti.

Balta Varlaam - Lacul VarlaamCe facilitati ofera Lacul Varlaam ?

Lacul Varlaam pune la dispozitie cabane de 3x3m cu iluminat, mobilate si utilate cu frigidere de 88 de l   in  Sectorul B, mai exact standurile B8, B9, B10, B11, B13, B14 si B15. Aceste standuri se pot inchiria numai cu cabanele aferente iar pretul de inchiriere al unei cabane este de 50 lei pe 24 de ore, cost care se adauga la taxa de pescuit. Folosirea frigiderelor este optionala dar clientii care vor sa le foloseasca vor plati 15 lei pe 24 de ore pentru ele. In lunile martie, iulie, august si noiembrie, folosirea frigiderului este gratuita.

Barca BIC 245 = 20 lei pe zi sau 80 lei pentru partide mai lungi de patru zile, Saltea de receptie (model gonflabil) = 30 lei pe partida, Saltea de cantarire (sling cu flotoare) = 10 lei pe partida.In lunile martie, iulie, august si noiembrie, barcile si saltelele de receptie sunt puse la dispozitia pescarilor GRATUIT in limita stocurilor disponibile.Lacul este dotat cu grupuri sanitare compuse din toaleta si dus cu apa calda. Toate standurile de pe Sectorul A si Sectorul B, sunt dotate cu prize de curent electric.

 

Pentru aprovizionare in cazul unor partide de pescuit si relaxare pe , perioade mai lungi, exista un supermarket Lidl si un supermarket Mega-Image la 7km distanta 5-10 minute de mers cu masina, la iesirea din comuna 1 Decembrie. Si mai mult restaurantele din zona livreaza mancare gatita pe lac. Pentru siguranta si linistea dumneavoastra trebuie sa stiti ca lacul este bine pazit, iar zona de pescuit este accesibila doar pescarilor.Va informam ca pe acest lac este permis si pescuitul la feeder dar si la rapitor , pentru mai multe informatii contactati administratia.

Regulment pescuit pe Balta Varlaam

Pescuitul la crap este Catch and Release, este interzisa retinerea crapului de orice marime. Se poate pescui atat ziua, cat si noaptea, iar fiecare pescar poate folosi un numar de maxim patru lansete pe stand.Ziua de pescuit la crap este calculata pentru un interval de 24 de ore din momentul inceperii partidei, dar fara a depasi ora 12.00 in ultima zi. La finalul partidei, standul de pescuit trebuie eliberat pana la ora 12.00.

 

Taxele de pescuit la crap 2024 pe Lacul Varlaam
In lunile martie, iulie, august si noiembrie – 150 lei pe 24 de ore iar in lunile aprilie, mai, iunie, septembrie si octombrie – 225 lei pe 24 de ore.Pescarii pot face rezervari din timp pentru orice perioada a anului. Numarul rezervarilor care pot fi facute de un pescar este nelimitat. Locurile de pescuit vor fi ocupate in ordinea rezervarilor confirmate. Pentru a face o rezervare, pescarii trebuie sa achite in avans 50% din costul partidei.
Oferte Speciale Balta Varlaam
In sezonul trecut, am introdus o serie de oferte speciale care au fost apreciate de clientii nostri. Vom avea si in acest an o serie de oferte promotionale si premii pentru pescuitul la crap, pe care vi le prezentam in continuare.
REDUCERE DE TAXE
In lunile martie, iulie, august si noiembrie, care sunt considerate perioade mai putin productive pentru pescuitul la crap, taxa de pescuit la crap este redusa de la 225 lei la 150 lei pe 24 de ore. Este o reducere de peste 30%.
ECHIPAMENTE GRATUITE
In aceleasi perioade ale anului (martie, iulie, august si noiembrie), punem GRATUIT la dispozitia pescarilor barca si saltea de primire. Echipamentele sunt oferite gratuit in limita stocurilor disponibile. Pe standurile cu cabana de pe Sectorul B (standurile B8, B9, B10, B11, B13, B14 si B15), frigiderul este de asemenea gratuit.
VOUCHER 50% REDUCERE
In perioadele cele mai productive ale sezonului (lunile aprilie, mai, iunie, septembrie si octombrie), premiem in fiecare luna cea mai mare captura inregistrata pe fiecare lac – Sectorul A si Sectorul B – cu un voucher de 50% reducere la tariful de pescuit. Pescarul care prinde cel mai mare crap in luna respectiva primeste o reducere de 50% la o noua partida, cu conditia ca partida sa se desfasoare in sezonul 2024. Ofertele nu se pot reporta de la un an la altul.
In fiecare luna in care functioneaza aceasta premiere (aprilie, mai, iunie, septembrie, octombrie), sunt disponibile doua vouchere de 50% reducere: unul pentru Sectorul A si unul pentru Sectorul B. Reducerea de 50% se aplica la tariful standard de 225 de lei pe 24 de ore, nu la tariful redus din martie, iulie, august si noiembrie.
Contact : Pentru informatii detaliate si in totalitate sau orice sfat legat de balta etc. nu ezitati sa contactati domnii Madalin Barnea sau Brad Radulescu la numerele de telefon MADALIN BARNEA Tel.0723601529 , BRAD RADULESCUTel. 0723601530 sau pe Email la adresa [email protected].
Harta Lacului Varlaam

Leave a Comment