Pescuit la feeder – ,, Peștele cu clopoței “ - Habitatul : Canalul cu apă calda, Zona : Cernavoda

Pescuit la feeder – ,, Peștele cu clopoței ” – Habitatul : Canalul cu apă calda, Zona : Cernavoda – Dacă data trecuta când am vizitat canalul, mi-au zornăit în creier clopoțeii timp de aproximativ 10 ore , de data aceasta am revenit hotărât să îmi iau încă o doză sănătoasă. Așa… cât să nu le duc dorul.

Am găsit lume multă, locuri puține și o atmosferă plăcută, chiar dacă mai glumesc cu privire la pescarii ce au în dotare nelipsitele bețe cu zurgalăi. Altfel… unde ar mai fi farmecul canalului ?

Astăzi a fost o zi cu apă caldă și așteptări mari de dimineață însă cu pește foarte mârâit la cârlig, care a refuzat cu desăvârșire methodul și în cele mai fericite cazuri a acceptat timid cosulețul pe toată lungimea canalului.

Introducerea a fost dezastroasă, dar după ceva muncă, cuprinsul și încheierea au fost cu happy end. Cârligele barbless legate cu strune subțiri și scurte, pescuite cu o nadă proteică fără particule, în maxim 15m de mal, au fost soluția care mi-a salvat partida.

Plătica, carasul, morunașul și ciortanul, au reprezentat ordinea de la cârlig a speciilor predominante și de altfel targhetate în această partidă.Îmbucurător a fost faptul că am reușit să obțin o talie a peștilor mai mare și mai diversificată față de ceea ce am văzut prin preajmă.

Cumva, de această dată, am reușit să evit bancurile numeroase de morunaș. Cred că nu a fost pe placul lor varianta de nadă pe care eu am testat-o astăzi. Le mulțumesc pe această cale prietenilor pescari pentru sprijinul acordat.

Cam asta a fost tot..!Pentru cine nu știe, ăsta este canalul cu surprize și așa funcționează. Fix ca o loterie diversificată la care, ce ai jucat astăzi, nu-ți mai iese mâine. Un lucru e cert, dacă nu joci mai des, e foarte greu să prinzi ziua în care se i-a potul cel mare, despre care tot povestesc pescarii.

Așa că nu uitați în primul rând să vă bucurați de pescuit și de fiecare dată să aveți grijă de natură, articol oferit de Tatute Tatute.

Speram ca va placut articolul legat de partida de pescuit de la Cernavoda Pescuit la feeder – ,, Peștele cu clopoței ” Este posibil sa-ti placa si Cateva ore pe cosulet in ziua în care la robinet a curs rece în loc de calda sau Permis de pescuit ANPA Online Gratis – Ghid

Leave a Comment