Pescuit extrem la Dunare cu Cicerone Pescarul Hoinar

2
Pescuit extrem la Dunare cu Cicerone Pescarul Hoinar

Pescuit extrem la Dunare cu Cicerone Pescarul Hoinar , Ne-am mobilizat și l-am torpilat!!!

O partidă reusită la dunare cu capturi impresionante,dar si cu multe rupturi la mal.Eu l-am torpilat,el m-a murdărit si ciuruit minciogul. .este vorba de tenul salbatic.. din minunata dunare.Dar în acelasi timp partida a fost si foarte obositoare din cauza ierbii..Trebuia să recuperăm foarte des din cauza ierbii ce se punea pe fir..Am improvizat mult la fata locului si au apărut si rezultate..Am avut partener pe Sănduleanu care a fost ireproșabil.Sfat de la Cicerone Pescar : Logistica,orientarea la fata locului si perseverenta,sunt singurele care îti pot aduce rezultate !!! Aventura continuă !!! Vezi mai jos foto si video..Dedicăm această partidă de pescuit în memoriam Marius Balaita.
Speram ca va placut articolul nostru Pescuit extrem la Dunare cu Cicerone Pescarul Hoinar . Ai fost si tu pe dunare? Fa-ti cont si publica si tu povestea ta!

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube

2 COMENTARII

  1. Bună dimineața, am încercat să-mi fac permis online de pescuit, dar nu am reușit decât până la punctul 3,mai departe nu se mai deschide aplicația. Vreau să-mi fac un permis pe Noiembrie și Decembrie 2020 si pentru la anul in 2021. Vin rar acasă lucrez in Olanda, am permis de plastic acolo pe 1 an, in România, stau în Constanța, unde să ma duc să-mi facă permis?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.