Pescuit la feeder pe canalul din Sulina

Pescuit la feeder pe canalul din Sulina, Salutare, Am venit in concediu la Sulina, un concediu scurt si mai mult turistic cu mandra, evident am fost mafiot si am strecurat o lanseta feeder la mine si cateva momitoare, nu aveam nici o asteptare de la partida.

Asa ca ieri m-am dus pe canalul care se afla chiar in zona cum mergi pe plaja,cred ca se numeste canalul lui Filote, de la pod am mers cativa metri in dreapta pana in zona de canal si lacul mic. La prima vedere lacul promitea mai mult asa ca am decis sa pescuiesc acolo, majoritatea pescarilor ce erau in zona pescuiau pe canal dar toti se plangeau ca nu merge nimic, nici macar platica.

Am inceput sa pescuiesc la ora 14, iar dupa 1 ora super plictisit de lipsa completa de activitate, am zis sa strangem, pe canal nu prindea nimeni nimic…dar a insistat mandra sa incerc si pe canal. Sa raman prost, nu arunc bine pe canal trage, prima batca, zic hopa e la noroc, dar nu… efectiv aveam trasatura la minut nici nu ajungea bine momitorul pe fund deja tragea.

Platica canalul lui Filote Sulina

Efectiv nici acum nu imi vine sa cred, este a 3 oara in Delta, de 2 ori am fost cate o saptamana special dedicate la pescuit… dar abia aveam activitate si mai mult ma bucuram de natura. Iar acum venit asa mai mult turistic in plimbare… nebunie.

Caras canalul lui Filote Sulina

Am prins platici, batca, morunas, rosioare, caras si primii mei crapi de Dunare. Am eliberat zeci de pesti si am plecat multumit pentru prima oara din Delta.

Ciortan pe canalul din sulina

Pana data viitoare fire intinse va doresc! Articol oferit de Răzvan Donosă. Speram ca va placut Pescuit la feeder pe canalul din Sulina

Este posibil sa-ti placa si Cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare si din Delta Dunarii , Pescuit la feeder pe lacul Tasaul sau Pescuit la feeder pe canalul Dunavat

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube