Detalii despre fisa de captura ANPA

Detalii despre fisa de captura ANPA

Detalii despre fisa de captura ANPA

Fisa de captura este una obligatorie si o primiti in momentul achizitionarii unui Permis de Pescuit ANPA iar apoi se completeaza, normal imediat ce a-ti pus capat unei partide de pescuit, pe mal pestele se masoara, se cantareste.. iar cine doreste sa opreasca o captura o poate face in limita legii, nu ca haplea 😀 🤣 ..stim noi cine.. Se va nota, cantitatea de peste eliberata, pe specii, daca aceasta a fost retinuta sau a depasit limita legala de 5 kg/zi.Ce se poate intampla daca nu o vom completa pe mal ? Dupa ce am plecat de pe balta, putem fi opriti in drum spre casa, iar fisa justifica si dovedeste provenienta pestelui.Deci cu alte cuvinte fisele trebuiesc completate si trimise astfel puteti fi sanctionati in momentul verificarii fisei.Scopul lor mai este de a informa gestionarul apei (ANPA,etc.) despre cantitatile extrase de pescari si de a compara cu studiile facute de specialisti.In acest fel se stabilesc cotele atribute fiecarei categorii in parte, asta este legea.Aceasta lege face parte din pachetul de legi ce tin de siguranta nationala, in alte tari exista un carnet unde se trec capturile. Cu alte cuvinte Fisa de captura trebuie completata si transmisa catre ANPA pana la data de 28 februarie a anului in curs, pentru anul precedent. Ea se poate depune la adresa de e-mail fisacaptura@anpa.ro, sau la sediile teritoriale ANPA.
Fisa Caputra ANPA

Permisul ANPA se elibereaza in fiecare an, online de Aici .

E foarte bine de stiut ca permisele ANPA nu pot fi valabile si in Delta Dunarii!

Cele valabile pentru Delta Dunarii pot fi eliberate de Aici sau mai pot fi achiziţionate de la automatele instalate la sediul ARBDD.

Detalii despre fisa de captura ANPA Aici

Pentru avizul de frontiera puteti completa online formularul politiei de frontiera mai exact de Aici.

si le veti primi in casuta dumneavoastra de mail.

Citeste Ordinul de Prohibitie Pescuit 2020, Perioade si Zone Aici

Speram ca va placut articolul nostru.Ai fost si tu la pescuit pe dunare? Fa-ti cont si publica si tu povestea ta sau hai la o barfa pe Forum !