Detalii despre fisa de captura ANPA

  10

  Detalii despre fisa de captura ANPA – Fisa de captura este una obligatorie si o primiti in momentul achizitionarii unui Permis de Pescuit ANPA iar apoi se completeaza, normal imediat ce a-ti pus capat unei partide de pescuit, pe mal pestele se masoara, se cantareste.. iar cine doreste sa opreasca o captura o poate face in limita legii, nu ca haplea 😀 🤣 ..stim noi cine.. Se va nota, cantitatea de peste eliberata, pe specii, daca aceasta a fost retinuta sau a depasit limita legala de 5 kg/zi.

  Ce se poate intampla daca nu o vom completa pe mal ? Dupa ce am plecat de pe balta, putem fi opriti in drum spre casa, iar fisa justifica si dovedeste provenienta pestelui.Deci cu alte cuvinte fisele trebuiesc completate si trimise astfel puteti fi sanctionati in momentul verificarii fisei.Scopul lor mai este de a informa gestionarul apei (ANPA,etc.) despre cantitatile extrase de pescari si de a compara cu studiile facute de specialisti.In acest fel se stabilesc cotele atribute fiecarei categorii in parte, asta este legea.Aceasta lege face parte din pachetul de legi ce tin de siguranta nationala, in alte tari exista un carnet unde se trec capturile. Cu alte cuvinte Fisa de captura trebuie completata si transmisa catre ANPA pana la data de 28 februarie a anului in curs, pentru anul precedent. Ea se poate depune la adresa de e-mail fisacaptura@anpa.ro, sau la sediile teritoriale ANPA.
  Fisa Caputra ANPA

  Permisul ANPA se elibereaza in fiecare an, online de Aici .

  E foarte bine de stiut ca permisele ANPA nu pot fi valabile si in Delta Dunarii!

  Permisul de pescuit Permis Acces Turist   |   Permis Pescuit Sportiv   |   Permis Ambarcatiune   |   Permis Auto   |  valabil in Delta Dunarii pot fi eliberate de Aici sau mai pot fi achiziţionate de la automatele instalate la sediul ARBDD.

  Pentru avizul de frontiera puteti citi detaliile legate de Formular Aviz Frontiera Online

  si le veti primi in casuta dumneavoastra de mail.

  Citeste Ordinul de Prohibitie Pescuit 2022, Perioade si Zone Aici

  Speram ca va placut articolul nostru Detalii despre fisa de captura ANPA.Ai fost si tu la pescuit pe dunare? Fa-ti cont si publica si tu povestea ta sau hai la o barfa pe Forum !

  Aboneaza-te Dunare.ro Youtube

  10 COMENTARII

  1. Nu a ziua am făcut permis Pt Dunăre anul trecut și nu am știut de fisa Pt ca nu am fost la pescuit acum vreau sa îmi fac un nou permis dar nu ma lasă ce pot face în situația asta

  2. O intrebare pt cei din conducerea ANPA,fisa de captura e obligatorie si pt braconieri,sau iei in loc de fisa au saci pe care ii ofera celor platiti sai combata(saci cu peste,cine nu crede sa vina pe canalul Macin,intre Carcaliu si Tucoaia),unde o fisa o putem completa toti unditarii,asa multe capturi avem.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.