Formular Aviz Frontiera Online

3

Formular Aviz Frontiera Online – Pentru a completa un aviz de pescuit pe anul 2021 in zona de frontiera, (PG-ul) trebuie sa accesam online, pagina politiei de frontiera si sa completam formularul de avizare a activitatilor de pescuit recreativ – sportiv de Aici .

Pentru Formularul atasat pe siteul politiei de frontiera veti avea nevoie de urmatoarele documente:
O poza dupa cartea de identitate;
Cererea de eliberare a avizului de pescuit care se descarca de pe site-ul Politiei de Frontiera, se completeaza si se semneaza;
O lista cu membrii cotizanti pentru asociatiile de pescari sportivi pentru care se solicita acest lucru, fiind eliberat un singur aviz pentru tot personalul specificat in lista;
O poza cu Permisul de Pescuit emis de ARBDD (Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii) pentru Delta Dunarii.

Pentru a obtine Avizul de pescuit pe granita nu mai este nevoie sa faceti dovada detinerii permisului de pescuit eliberat de Agentia Nationala pentru Pescuit și Acvacultura – ANPA.

Trebuie sa mai stiti ca termenul de acordare a avizelor este de 30 de zile și acest termen incepe sa curga din ziua lucratoare urmatoare zilei depunerii documentatiei.

Mai multe informatii, formularul online si obtinerea avizului de pescuit PG le gasiti pe pagina www.politiadefrontiera.ro

Model Formular PG Politia de Frontiera

Citeste Ordinul de Prohibitie Pescuit 2021, Perioade si Zone Aici

Speram ca va placut articolul nostru.Ai fost si tu la pescuit pe dunare? Fa-ti cont si publica si tu povestea ta sau hai la o barfa pe Forum !

Nu uitati sa va Abonati la canalul nostru. Multumim

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube

3 COMENTARII

 1. Bună ziua!

  Am o întrebare și, în același timp, o rugăminte, în ceea ce privește trimiterea formularului de obținere a permisului de pescuit sportiv pe Dunăre, și anume că, nu se trimite Formularul, pe site-ul poliției de frontieră. După ce completez acele spații, încarc fișierele, bifez căsuțele și dau trimitere, îmi apare mereu aceeași eroare, cum că nu aș fi atașat niciun fișier (Cerere, buletin) la Formular. Am încercat cu diferite formate ale fișierelor și nu am depășit mărimea de 10MB, dar tot aceeași eroare.
  M-ați putea ajuta cu o informație sau un sfat, vă rog? Fac eu ceva greșit?

  În speranța că aș găsi ajutor din partea dvs, vă mulțumesc anticipat.

  Cu respect,
  Claudiu C.

  • Salut, in aproximativ o saptamana depinde cat de multe cereri sunt, o sa primiti de la pol. de frontiera avizul sau avizele in casuta dvs de email in format pdf. nu trebuie neaparat la imprimanta, puteti prezenta avizul si de pe telefon la un eventual control.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.