Formular Aviz Frontiera Online

5

Formular Aviz Frontiera Online – Pentru a completa un aviz de pescuit pe anul 2023 in zona de frontiera, (PG-ul) trebuie sa accesam online, pagina politiei de frontiera si sa completam formularul de avizare a activitatilor de pescuit recreativ – sportiv de Aici .

Pentru Formularul atasat pe siteul politiei de frontiera veti avea nevoie de urmatoarele documente:

O poza dupa cartea de identitate;
Cererea de eliberare a avizului de pescuit care se descarca de pe site-ul Politiei de Frontiera, se completeaza si se semneaza;
O lista cu membrii cotizanti pentru asociatiile de pescari sportivi pentru care se solicita acest lucru, fiind eliberat un singur aviz pentru tot personalul specificat in lista;
O poza cu Permisul de Pescuit emis de ARBDD (Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii) pentru Delta Dunarii.

Pentru a obtine Avizul de pescuit pe granita nu mai este nevoie sa faceti dovada detinerii permisului de pescuit eliberat de Agentia Nationala pentru Pescuit și Acvacultura – ANPA.

Trebuie sa mai stiti ca termenul de acordare a avizelor este de 30 de zile și acest termen incepe sa curga din ziua lucratoare urmatoare zilei depunerii documentatiei.

Mai multe informatii, formularul online si obtinerea avizului de pescuit PG le gasiti pe pagina www.politiadefrontiera.ro

Permisul ANPA poate fi eliberat de Aici Nu uitati sa trimiteti Fisa de captura pe anul in curs!

Model Formular PG Politia de Frontiera

Citeste Ordinul de Prohibitie Pescuit 2023, Perioade si Zone Aici

Speram ca va placut articolul nostru.Ai fost si tu la pescuit pe dunare? Fa-ti cont si publica si tu povestea ta sau hai la o barfa pe Forum !

Nu uitati sa va Abonati la canalul nostru. Multumim

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube

5 COMENTARII

  1. Buna ziua,
    Care este perioada de valabilitate a permisului pentru pescuit recreativ/sportiv, persoane fizice, pe Dunare,in zona de frontiera Giurgiu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.