Pescuit la method feeder in zona Murighiol

Pescuit la method feeder in zona Murighiol – Ieri am fost la Murighiol impreuna cu un prieten. Ajuns la ora 05:45 dupa ce am cautat loc aproape, fara sperante spre sfarsit, am pescuit la method, initial cu carlige de 16 si 14 si wafter de 4/6 mm, pentru a vedea ce este pe zona, mai ales ca vecinii au zis ca “nu merge nimic, doar cativa din aia mici de tot.”

De la primele 3 lansari aveam deja 2 morunasi destul de imbracati, iar ziua a continuat intr-un mod asemanator pana pe la 10, cand a inceput sa intre frunzulita, desi trecusem pe carlige de 12/14 si waftere de 7/8 mm.

Am hotarat sa aleg CPK C2 de 12, un carlig destul de mare in comparatie cu altele de acelasi calibru si am marit timpul de asteptare. Astfel am reusit sa prind morunasi mai frumosi. Aproape de plecare (13:30) am mai prins 2 platici frumoase si 3 carasi, dar eram hotarati sa plecam si am strans.

Am folosit Benzar Special Morunas-Scobar, amestecat cu Benzar CrapCaras Black pentru a face nada mai inchisa la culoare si sa aiba cateva sparturi de pelete colorate. Am mai adaugat 2 maini de seminte de rapita fierte. Desi initial apa era limpede, stiam cat de des trec nave si sigur se tulbura, ceea ce am si avut dreptate.

pescuit morunas murighiol

Colegul a avut si ceva mai mare (posibil ciortan) care a luat fir, a intrat in agatatura si dus a fost.La sfarsit, dupa poza s-a eliberat pestele mic, am curatat locul, pe cat posibil si am plecat. Inainte sa mergeti in zona, puneti acatiste sau ceva pentru a gasi un loc liber. :))

Articol oferit de Silviu Ilea,Fire Intinse! Speram ca va placut articolul Pescuit la method feeder in zona Murighiol, Daca doresti sa contribui la articolul nostru o poti face cu placere de Aici, Noi tinem cont de sfaturile pescarilor, asta.. pentru ca ne pasa.

Leave a Comment