Pescuit la somn cu top 5 voblere recomandate - Intrebari si raspunsuri

Pescuit la somn cu top 5 voblere recomandate, Intrebari si raspunsuri, Ce culori atrag somnii? cea mai buna momeala vie , cele mai bune voblere care atrat somnii mari. În timp ce unii pescari au succes folosind naluci, majoritatea pescarilor de somn prefera sa foloseasca momeala vie.

 

Care este top 5 voblere pentru pescuitul la somn? 

1. Cicade somn UniCat Vertical Blade ProNature – una dintre cele mai bune naluci, un vobler ecologic gandit exclusiv pentru pescuitul somnului.

2. Duo Realis Vibration – beneficiaza de un corp atat de compact, incat poate fi considerat mai degraba o cicada hibrid

3. Vobler Biwaa Slider Raffal – Acest vobler este capabil sa faca diferenta în zonele cu o presiune ridicata asupra pestelui moment in care pestele este reticient la naluci zgomotoase.

4. Vobler Strike Pro Flap Jack, 4cm, 6g – Acest vobler genial pentru  aproape toate speciile de pesti rapitori si poti pescui in 5 stiluri diferite. Aceasta greutate se lanseaza foarte bine si avantajul e ca sta foarte bine in curent.

5. Voblerul de la Skinner – Atunci cand ai sa vezi voblerul Skinner prin apa, realizezi imediat ca este o naluca de top! Dacă ai nevoie de actiune agresiva pentru a captura un somn sau o stiuca, tot ce ai nevoie este un Skinner. Este o naluca de senzatie care atrage atentia pestilor de talie mare. Daca vrei capturi de trofeu, nu ezita foloseste Skinner!

 

Care este cea mai buna momeala vie pentru pescuitul la somn ?

Cea mai buna momeala vie pentru somnii mari este carasul si ciortanul pana la 200 de grame, ambele sunt o momeala vie grozava pentru somn, Perioadele de lumină scazuta cum ar fi în jurul zorilor si amurgului sau pe timp de noapte – tind sa fie cele mai bune momente pentru a prinde somn cu aceste doua momeli vii.

Care este culoarea de care este atras somnul ?

Somnul se hraneste pe fund si sunt atrasi de hrana atat de vederea ei, cat si de miros. Le plac culorile stralucitoare, cum ar fi portocaliu sau rosu. Una dintre cele mai bune naluci este Cicade sunt  de culoare portocalie si stralucitoare, le atrage atentia, iar mirosul îi încurajează sa muste sa atace.

Lista ramane pentru oricine doreste sa o completeze, asteptam comentariile dumneavoastra pe site,Va multumim!

 

Speram ca placut articcolul Pescuit la somn cu top 5 voblere recomandate este posibil sa-ti placa si Somn – Cum pescuim exemplare mari de Somn? – Tactica sau Pescuitul Somnului – Secretele Pescuitului la Somn 

Leave a Comment