Regulile pentru toti cei pasionati de pescuit au fost modificate

  0

  Regulile pentru toti cei pasionati de pescuit au fost modificate, pescarii acum au posibilitatea sa socializeze, Ministerul Agriculturii a adus noi modificari regulalementului pentru pescuitul recreativ, la doar două zile după ce acesta a fost publicat în Monitorul Oficial. Regulile au fost relaxate pentru a permite pescarilor să socializeze. Vor trebui să respecte însă regulile stabilite de administratorii locurilor de pescuit, a spus ministrul Agriculturii, Adrian Oros, într-o conferință de presa.

  S-a eliminat rapid obligativitatea ca administratorii să impună interzicerea socializării. Propietarii de balti si lacuri etc., vor permite prezența vizitatorilor în perimetrul de pescuit. S-au anulat si articolele referitoare la evitarea socializării cu alți pescari, purtarea măștii până la accesul în perimetrul locului de pescuit”, a spus ministrul.

  S-a scos si păstrarea distanței de minimum 1,5 metri între perscarii recreativi și evitarea oricărei forme de socializare cu alți pescari recreativi participanți în aceeași zonă de pescuit, a adăugat Oros.

  A rămas ca pescarii să fie obligati sa pastreze perimetrul de pescuit curat si sa il lase curat, regula care trebuie aplicata dintodeauna și să respecte cu strictețe regulamentul amenajării piscicole, urmând ca cei care gestionează amenajările piscicole să-și stabilească prin regulament care sunt regulile în interior”, a mai spus ministrul.

  El a precizat că noua formă a ordinului a fost trimisă la Ministerul Sănătății.

  În vechea regula, se preciza că pescarii trebuie să păstreze o distanță de 10 metri între ei, nu au voie să socializeze, să facă grătar sau să consume băuturi alcoolice.

  Va multumim ca a-ti citit articolul nostru Noi reguli pentru pescari si cei pasionati de pescuit.

  Ai fost si tu la pescuit? Fa-ti cont si publica si tu povestea ta sau hai la o barfa pe Forum !

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.