Campare cu cortul in Delta Dunarii 2024 - Locatii, zone campare Delta

Campare cu cortul in Delta Dunarii 2024 – Camparea vizitatorilor pe teritoriul Rezervației este permisă în locurile special amenajate,delimitate și semnalizate corespunzător.

Campare cu cortul in delta dunarii – Care sunt zonele si locatiile autorizate de amplasare cort in Delta Dunarii ?

Camping Casuta Mihaela – Casuta Mihaela este amplasata în Crișan și oferă piscină sezonieră, în aer liber, grădină, facilități de grătar, WiFi gratuit și vedere la lac. Acest camping cu corturi și vedere la piscină este la 45 km de Ismail.Contact :Tel. 0745 210 324, [email protected].

Pensiunea Pagaya : Camping cu cortul sau rulota în Delta Dunării, Strada Dunării, numărul 9, sat Gorgova, județul Tulcea, Delta Dunării,Facilități: Suprafață de 2000 mp, zonă amenajată pentru campare cu cortul sau cu rulota.Contact :Tel.0774.465.322 ,[email protected].

Camping Green Dolphin (Delfinul) Amplasat în pitorescul Sfântu Gheorghe, în inima Rezervației Deltei, acolo unde Dunărea se varsă în Marea Neagră,din camping ajungi direct pe plaja sălbatică și direct în Deltă.Dispune si de 55 căsuțe răsfirate,cinematograf în aer liber cu ecran mare, spațiu pentru volei în nisip și cele mai frumoase apusuri.Contact :Tel: 021.555.62.92, [email protected].

Satul de Vacanta CampoEuroClub: Amplasat in Comuna Maliuc, Loc. Partizani, Jud. Tulcea, pe malul bratului Sulina,unul din cele 3 brate ale Dunarii, intr-un cadru pitoresc, Satul de Vacanta CampoEuroClub este un adevarat spatiu de recreere, relaxare si agrement.Contact :Tel. 0747.299.923,[email protected].

Sat de vacanță Gura Portiței (Complex Eden) – Locul in care Marea si Delta isi dau intalnire pentru a crea sejurul perfect! Zilnic, salupa realizeaza trei drumuri pentru a duce si aduce turisti in satul de vacanta. Drumul pe lac dureaza aproximativ 30 de minute. Bărcile noastre circula după programul de mai jos, iar barcile din miniportul Jurilovca circula non stop în funcție de cerere.Contact :Tel. 0722.555.645 sau receptie 0724.214.224 , [email protected], [email protected].

Bungalow Corbu Golf, loc. Corbu, este amplasat chiar pe malul marii, in localitatea Corbu Contact : Tel.0723.250.138, [email protected]

Camping P.F.A REDVANOV ALEXANDRU – IULIAN – suburbia Tudor Vladimirescu, jud. Tulcea str. Viilor, nr. 12, Contact Tel. 767627796, email [email protected]

De mentionat: Unele unitati nu includ taxele A.R.B.D.D. Permisul de acces în rezervația Biosferei Delta Dunării se poate procura de la sediul A.R.B.D.D. din Tulcea sau online, pentru detalii poti citi ghidul nostru pentru pescuit in Delta Dunarii Permise ARBDD Online,Permise ARBDD prin SMS – Cum obtin un permis arbdd prin SMS? Vezi unde sunt amplasate automatele pentru permisele ARBDD.

Conduita – Restrictii in Delta Dunarii

Camparea în afara perimetrelor marcate este permisă, cu aprobare Administrației Rezervației,pentru personalul Administrației Rezervației, pentru voluntarii aflați în misiune și pentru personalul ce își desfășoară activitatea în proiectele de cercetare.

Folosirea locului de campare se face cu respectarea regulilor interne privind utilizarea locului de campare, afișate la intrarea în camping.Este interzisă săparea de șanțuri în jurul locurilor de amplasare a corturilor.Locul de campare va fi ținut curat pe timpul campării și va fi predat administratorului campingului la plecare, în condiții corespunzătoare. Dreptul de campare poate fi revocat de către administratorul campingului în cazul încălcării regulilor de vizitare, conduita agresivă, zgomot, ceartă, etc.

Aprinderea și folosirea focului pe teritoriul Rezervației este permisă doar în locurile special amenajate în acest scop în locurile de campare. Sunt interzise adunatul și defrișarea vegetației lemnoase de orice fel pentru aprinderea focului. Utilizarea focului pentru grătar este permisă numai în locurile special amenajate acestui scop și semnalizate prin panouri indicatoare.

Trebuie sa ne bucuram de peisajul Deltaic respectand Flora si Fauna si sa nu intervenim asupra habitatului lor natural.Protejeaza speciile de plante si animale, fara a colecta exemplare ale acestora ca amintire (nuferi, oua de pasari, etc.,); prefera sa revina pentru a revedea locurile vizitate pentru reimprospatarea amintirilor.

Viziteaza rezervatia biosferei Delta Dunarii folosind traseele turistice aprobate, care exclud zonele strict protejate.In timpul calatoriei, nu arunca ambalaje, sticle sau orice alt tip de deseuri, ci le depoziteaza in locurile destinate acestui scop.

Campeaza doar in zonele special amenajate in acest scop, fara a lasa in urma deseuri: ambalaje de plastic, hartie, metal sau sticla care au continut propriile alimente.

Descopera frumusetea zonei deplasandu-se cu ambarcatiuni care nu polueaza (cu propulsie cu vele sau electrica, barci la rame), fara a intra in coloniile de pasari si a deranja cuiburile si puii acestora.

Pescuiesc numai in zonele aprobate, avand permise de pescuit recreativ/sportiv eliberate de ARBDD.Folosesc locurile special amenajate pentru observarea pasarilor.

Intrarea turistilor in RBDD se face in baza permisului de acces, eliberat de ARBDD urmare achitarii unui tarif de acces.Tariful de intrare nu se aplica pentru copii, elevi, studenti, pensionari, veterani de razboi, fosti detinuti politici, urmasii eroilor martiri si ranitii din Revolutia din decembrie 1989, precum si persoanelor fizice care au domiciliul in perimetrul rezervatiei sau in localitatile limitrofe (localitati care au terenul administrativ integral sau partial in interiorul rezervatiei).

Orice alte informatii suplimentare privind Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, precum si informatii practice privind desfasurarea turismului puteti obtine accesand pagina ddbra sau vizitand centrele de informare ale ARBDD.

Amenda campare delta – Cat este amenda pentru campare in locurile nepermise din Delta ?

Amenda pentru campare in locurile nepermise din Delta in afara zonelor aprobate sau in altfel de conditii decat cele autorizate, precum si nerespectarea regulilor stabilite pentru utilizarea zonelor de campare se sanctioneaza cu amenda de la 3.000 lei la 6.000 lei pentru persoane fizice si de la 25.000 lei la 50.000 lei pentru persoane juridice.

Harta locurilor,zonelor de campare din Delta Dunarii

Speram ca va placut articolul Campare cu cortul in Delta Dunarii 2024 este posibil sa-ti placa si Cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare si din Delta Dunarii.Daca doresti sa contribui la acest articol o poti face cu placere Aici, Noi tinem cont de sfaturile dvs.. pentru ca ne pasa.

Leave a Comment