Care este cea mai atractiva culoare pop-up pentru crap? - Intrebari si raspunsuri

Care este cea mai atractiva culoare pop-up pentru crap? Cea mai atractiva si cea mai buna alegere pentru pescuitul cum ar fi iarba, namol sau alte resturi de fund. Acest lucru se reduce într-adevar la preferințe, dar, în general, principalele culori care sunt cele mai populare si considerate a fi cele mai eficiente sunt galbenul, rozul și albul.

 

Ce culoare trebuie sa aibe boilies-ul pentru a pacali sau atrage crapul sa se hraneasca?

 

Pe masura ce sosește primavara cred că momelile cu carlig colorate stralucitoare sunt mult mai eficiente, în această perioada a anului. Galbenul, portocaliul si rozul sunt preferatele mele la începutul primaverii, până în momentul în care apar.Nu trebuie sa uitam ca toti peștii, nu doar crapii, mananca porumb si îl vor vedea mult în timpul verii. Drept urmare, ei asociaza culoarea strălucitoare cu mancarea. Este, de asemenea, o momeală relativ moale si atat de usor de luat si de digerat la frig.

 

Ce atrage cel mai mult crapul?

 

La fel ca mai sus, porumbul dulce este una dintre cele mai bune momeli de folosit pentru crap, dar pentru pești mai mari și sesiuni de pescuit mai lungi, momelile fierte tari sau „boilies” asa cum sunt cunoscute sunt excelente pentru a fi folosite pe o montura cu fir de par. Aceste momeli chiar tind sa prinda pestii mai mari.

 

Care sunt cele mai bune arome pentru pop-up?

 

Aromele picante, picante, fructate și alte arome puternice și înțepătoare fac minuni pentru a atrage atenția unui crap. Scopexul, tutti frutti, ananasul sunt cateva exemple bune de momeli foarte parfumate si  puternice.

Este posibil sa-ti placa sa citesti si 10 metode de folosit porumb la crap pe dunare si delta dunarii sau Care sunt cele mai bune boilesuri pentru crap ?

Leave a Comment