Ghid permis pescuit recreativ ANPA online

Ghid permis pescuit recreativ ANPA online – In 2024 A.N.P.A – Agentia Nationala pentru pescuit si acvacultura elbereaza permise de pescuit pentru persoane fizice si asociatii.

Art. 3.

(1) Permisul de pescuit recreativ se eliberează anual, prin intermediul unui soft informatic, online.

(2) Pescarii recreativi au obligaţia de a raporta către ANPA, anual, situaţia capturilor realizate prin pescuit recreativ in urma caruia poti solicita permisul.

(3) Raportarea către ANPA a capturilor realizate prin pescuit recreativ se face prin întocmirea fişei de capturi, parte integrantă a permisului de pescuit recreativ, completată şi transmisă până la data de 28 februarie a anului în curs, pentru anul precedent.Citeste si vezi ghidul generare permise pescuit recreativ Aici

Un Permis de pescuit sportiv in delta dunarii pe anul 2023 de ACCES TURIST PERMIS AMBARCATIUNE sau PERMIS AUTO il puteti obtine de pe ARBDD .

PENTRU ASOCIAȚII

Art. 17. –

(1) Pentru întocmirea Raportului anual de colectare date, asociaţiile de pescari recreativi au obligaţia să prezinte către ANPA situaţia centralizatoare a capturilor realizate de către membrii săi până la data de 28 februarie a anului în curs, pentru anul precedent

(2) Asociaţiile de pescari în scop recreativ prezintă pentru fiecare trimestru, până la data de 10 a lunii următoare trimestrului, situaţia nominală actualizată a pescarilor în scop recreativ membri ai asociaţiei.

La fiecare sfarsitul unei partide de pescuit, pescarii care detin un permis de pescuit recreativ trebuie sa completeze fisa de captura, dupa caz “daca avem capturi”, iar de la sfarsitul anului 2023 va fi trimisa pana la data de 28.02.2024 la ANPA… Citeste mai multe detalii despre fisa de captura ANPA.

Pentru unele zone de pescuit de la Dunare sau din Delta Dunarii ai nevoie de avizul de frontiera, (PG-ul). Mai multe detalii legate de formularul de la frontiera poti citi Aici

Speram ca va placut articolul Ghid permis pescuit recreativ ANPA online

Sursa: ANPA, ARBDD si Politia de Frontiera

 

5 thoughts on “Ghid permis pescuit recreativ ANPA online”

Leave a Comment