Permis de pescuit ANPA 2020 Online


Permis de pescuit ANPA 2020 Online

ANPA elibereaza pescarilor trei modele de permise de pescuit online si gratuite si pe anul 2020:

Permisul de pescuit recreativ valabil numai pentru Marea Neagra – se elibereaza online direct de pe platforma pusa la dispozitie pe siteul anpa.ro mai exact de Aici.
Permisul de pescuit recreativ valabil pentru Dunare cu brațele sale și habitatele piscicole naturale necontractate – se elibereaza online direct de pe platforma pusa la dispozitie pe siteul anpa.ro mai exact de aici Aici.

Permisul de pescuit recreativ valabil pe habitatele piscicole naturale contractate de asociatiile de pescari recreativi – se elibereaza prin intermediul asociatiilor de pescari de pe platforma online de pe siteul anpa.ro .

Permisul ANPA se elibereaza in fiecare an, online de Aici .

E foarte bine de stiut ca permisele ANPA nu pot fi valabile si in Delta Dunarii!

Cele valabile pentru Delta Dunarii pot fi eliberate de Aici sau mai pot fi achiziţionate de la automatele instalate la sediul ARBDD.

Detalii despre fisa de captura ANPA Aici

Pentru avizul de frontiera puteti completa online formularul politiei de frontiera mai exact de Aici.

si le veti primi in casuta dumneavoastra de mail.

Citeste Ordinul de Prohibitie Pescuit 2020, Perioade si Zone Aici

Speram ca va placut articolul nostru.Ai fost si tu la pescuit pe dunare? Fa-ti cont si publica si tu povestea ta sau hai la o barfa pe Forum !

S-ar putea sa-ti paca si unul din articolele de mai jos:
Clau Pescar Hoinar
Despre Clau Pescar Hoinar 47 Articles
Un simplu om, modest, pasionat de natura si pescuitul pe dunare si delta dunarii.

40 Comment

 1. Nu înțeleg cum nu pot obține un permis pentru 2020.imi apare un mesaj care ma informează ca stocul de permise a fost epuizat. Nu înțeleg. Eu nu mai pot sa pescuiesc, sau numai un anumit număr de oameni au voie sa pescuiască. Ciudat sistem. Dar ce ma mira suntem în România. Sistemul ii protejează unii.

 2. Rusinee toata administrația Deltei si cu toti hotii din tara asta. Mi-e siiiilaaaa!!!!! Sa cerșesc un cacat de permis care …să fim serioși,nu are nici un fel de valoare. Vreau o Delta fara braconieri din partea guvernanților,o Delta …normală. Chiar e atât de greu?????

  • da …este trist,sunt potejati,braconerii…nu cei care vor sa pescuiasca legal…recreativ,ca ori unde…numai ca la noi ,ca la nimenea…rusine,celor care ar trebui sa le pese…si sa protejeze…NIMIC NU CONTEAZA decit BANUL!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Singurul lor scop e sa distrugă si sa fure. Iar noi vrem să fim corecți. Asa as vrea sa moara in chinuri si aia de la ANPA si cei din Guvern si toti care-si bat joc de tara asta frumoasa. Sunt scîrbit

 4. Buna ziua
  Sunt și eu mai nou pe aici !
  Am reușit sa fac și eu un permis …dar unde se plătește și cât costa ?

 5. Buna ziua.Am optat aseara pentru obtinerea unui permis de pescuit pentru Dunare si nu am primit permisul, sau poate am gresit eu ceva va rog sa ma ajutati pentru a obtine acest permis.Va multumesc anticipat.O zi frumoasa

 6. si totusi avem sau nu avem perioada de prohibitie in 2020 ??? asta tinand cont ca miniștrii de resort se văd în imposibilitatea de a emite un astfel de act normativ……..guvernul fiind …demis ??????

 7. Pe canalul Dunăre Marea Neagră o fi valabil pe 2020.Anul trecut era valabil cel eliberat de Ajvps Constanta că cică ei au în concesie canalul.Nu știu anul asta cum o fi

 8. Trebuie ca factorii de decizie , sa nu mai incurce pescarii sportivi ! Eliberarea unui permis de pescuit sportiv sa se faca anual ,in timpul perioadei de prohibitie si sa fie valabil pana anul viitor la inceperea perioadei de prohibitie ( cateva zile in plus sau in minus nu cred ca conteaza ) ! Si daca tot este gratuit , perioada de valabilitate sa fie ca la permisul de conducere auto – pe 10 (zece ) ani !

 9. Softul informatic nu afişează pasul 7 apoi 8, drept pentru care nu putem să obţinem permisul. Oare anul acesta reuşim şi noi să avem permis?????

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


*