Ghid Online Permise ANPA, ARBDD, Fisa de Captura ANPA,Formular Aviz Frontiera,Perioada de prohibitie sau Proiect Ordin pescuit.

Permis de pescuit ANPA 2023 Online – ANPA elibereaza pescarilor trei modele de permise de pescuit online si gratuite incepand de la 1 ianuarie 2023:

Permisul de pescuit recreativ valabil numai pentru Marea Neagra – se elibereaza online direct de pe noua platforma care pusa la dispozitie pe siteul anpa.ro mai exact de Aici.

Permisul de pescuit recreativ valabil pentru Dunare cu brațele sale și habitatele piscicole naturale necontractate – se elibereaza online direct de pe platforma pusa la dispozitie pe siteul anpa.ro, mai exact de Aici.

Permisul de pescuit recreativ valabil pe habitatele piscicole naturale contractate de asociatiile de pescari recreativi – se elibereaza prin intermediul asociatiilor de pescari de pe platforma online de pe siteul anpa.ro .

E foarte bine de stiut ca permisele ANPA nu pot fi valabile si in Delta Dunarii!

Si nu uitati termenul limita de transmitere a fisei de capturi completata pe anul 2022 este 28.02.2023 altfel nu veti primi permisul cel nou. Fisa de captura completata va fi transmisa  la ANPA pe adresa de e-mail fisacaptura@anpa.ro sau la sediile teritoriale ANPA.

Cele valabile pentru Delta Dunarii pot fi eliberate online de Aici sau mai pot fi achiziţionate de la automatele instalate la sediul ARBDD.

Permisul online 2023 de pescuit sportiv, valabil in Biosfera Deltei Dunarii pe anul 2023 se elibereaza online incepand cu 1 ianuarie 2023 de: Aici, sau mai pot fi achiziţionate de la automatele instalate la sediul ARBDD.

Permisul de acces turist este gratuit pentru elevi, studenţi, pensionari, veterani de război, foşti deţinuţi politici, persoane cu handicap, persoane fizice care au domiciliul în perimetrul rezervaţiei sau în localităţile limitrofe (localităţi care au terenul administrativ integral sau parţial în interiorul rezervaţiei).

Permisele ARBDD de acces turist, auto sau ambarcatiune se pot achizitiona si prin SMS.

Lista localităților limitrofe RBDD
Județul Tulcea: Tulcea, Parcheș, Somova, Mineri, Isaccea, Luncavița, Grindu, Nufăru, Malcoci, Victoria, Băltenii de Sus, Beștepe, Mahmudia, Murighiol, Dunăvățu de Sus, Dunăvățu de Jos, Sarinasuf, Colina, Plopu, Valea Nucarilor, Agighiol, Sabangia, Zebil, Babadag, Sarichioi, Enisala, Sălcioara, Jurilovca, Lunca, Ceamurlia de Jos, Vișina, Baia
Județul Constanța: Năvodari, Mihai Viteazu, Istria, Nuntași, Săcele, Corbu, Vadu
Județul Galați: Galați

Recuperarea permisului de pescuit online

Daca a-ti pierdut un permis de pescuit emis , acesta poate fi recuperat online tot de pe site-ul ANPA – Recupereaza permisul online.

Pentru cei ce au solicitat emiterea permisului ANPA dar acesta a fost emis cu data de valabilitate 31.12.2022 – 31.12.2022 :

CAUZA : ora serverului este ora GMT adica cu 2 ore in urma orei RO

REMEDIERE: sters permisul gresit si emis unul nou

Pasi de urmat:

1 RESETAREA PAROLEI :

1.1 Intrati pe siteul ANPA la sectiunea GENERARE PERMIS -> PERSOANE FIZICE-> RECUPERARE

1.2 Apasati pe “Ai uitat parola” si introduceti adresa de email SAU CNP-ul folosite la emiterea permisului gresit si apasati “Recupereaza parola”

1.3 Verifiati adresa de email introdusa. Cel mai probabil in folderul SPAM/MESAJE NEDORITE veti gasi un email de la adresa: permise.pescuit@govodi.ro cu subiectul “Resetare parola Permis Pescuit” ce contine un link (un buton verde cu text alb) “RESETEAZA PAROLA”.

1.4 Veti fi redirectionati catre o pagina noua unde va trebui sa introduceti si sa confirmati o parola noua de minim 6 caractere.

1.5 Daca parola introdusa a fost confirmata corect veti primi mesajul “Parola a fost resetata cu succes!”

2 LOGAREA PE PORTAL :
2.1 Intrati pe siteul ANPA la sectiunea GENERARE PERMIS -> PERSOANE FIZICE-> RECUPERARE si introduceti adresa de email si noua parola.
2.2 Vi se va cere un cod de verificare trimis pe adresa de email
2.3 Verifiati adresa de email introdusa. Cel mai probabil in folderul SPAM/MESAJE NEDORITE veti gasi un email de la adresa: permise.pescuit@govodi.ro cu subiectul “ANPA Login – Cod de verificare” ce contine un cod de 4 cifre ce trebuie introdus la pagina deschisa la punctul anterior si apasati VERIFCA.
3 STERGEREA PERMISULUI DE PESCUIT:
3.1 Daca totul a fost OK sunteti logat pe portalul ANPA unde puteti vedea permisul actual
3.2 Bifati casuta din stanga din dreptul numelui si selectati sterge (butonul din dreapta sus)
3.3 Odata ce actualul permis a fost sters puteti relua procesul de emitere a unui nou permis.
Fire intinse !
Tariful de intrare nu se aplică pentru copii, elevi, studenţi, pensionari, veterani de război, foşti deţinuţi politici, urmaşii eroilor martiri şi răniţii din Revoluţia din decembrie 1989, precum și persoanelor fizice care au domiciliul în perimetrul rezervaţiei sau în localităţile limitrofe persoanelor fizice care au domiciliul în perimetrul rezervaţiei sau înlocalităţile limitrofe
(localităţi care au terenul administrativ integral sau parţial în interiorul rezervaţiei), respectiv:Judeţul Tulcea: Tulcea, Parcheș, Somova, Mineri, Isaccea, Luncaviţa, Grindu, Nufăru,Malcoci, Victoria, Băltenii de Sus, Beștepe, Mahmudia, Murighiol, Dunăvăţu de Sus,Dunăvăţu de Jos,Sarinasuf,Colina Plopu,Valea Nucarilor,Agighiol,Sabangia,Zebil,Dunăvăţu de Jos,Sarinasuf,Colina,Plopu,Valea Nucarilor,Agighiol,Sabangia,Zebil,Babadag, Sarichioi, Enisala, Sălcioara, Jurilovca, Lunca, Ceamurlia de Jos, Vișina, Baia Judeţul Constanţa:Năvodari, Mihai Viteazu, Istria, Nuntași, Săcele,Corbu,Vadu Judeţul Galaţi:Galaţi, restul care nu se incadreaza in cele de mai sus trebuie sa si le achizitioneze contracost de la unu din automatele ARBDD.
Pentru avizul de frontiera puteti completa online formularul politiei de frontiera Aici si le veti primi in casuta dumneavoastra de mail.
Ordinul MADR nr. 60/2017 cu modificările și completările ulterioare astfel:
Citeste Ordinul de Prohibitie Pescuit 2024, Perioade si Zone Aici
Citeste si Ghid permis pescuit recreativ ANPA online
Speram ca va placut articolul nostru Permis de pescuit ANPA 2023 Online