Permis de pescuit ANPA 2022 Online

79
Permis de pescuit ANPA 2020 Online

Permis de pescuit ANPA 2022 Online – ANPA elibereaza pescarilor trei modele de permise de pescuit online si gratuite si pe anul 2022:

Permisul de pescuit recreativ valabil numai pentru Marea Neagra – se elibereaza online direct de pe platforma pusa la dispozitie pe siteul anpa.ro mai exact de Aici.
Permisul de pescuit recreativ valabil pentru Dunare cu brațele sale și habitatele piscicole naturale necontractate – se elibereaza online direct de pe platforma pusa la dispozitie pe siteul anpa.ro, mai exact de aici Aici.Permisul de pescuit recreativ valabil pe habitatele piscicole naturale contractate de asociatiile de pescari recreativi – se elibereaza prin intermediul asociatiilor de pescari de pe platforma online de pe siteul anpa.ro .

E foarte bine de stiut ca permisele ANPA nu pot fi valabile si in Delta Dunarii!

Si nu uitati termenul limita de transmitere a fisei de capturi completata pe anul 2021 este 28.02.2022. Fisa de captura completata va fi transmisa  la ANPA pe adresa de e-mail fisacaptura@anpa.ro sau la sediile teritoriale ANPA.

 

Cele valabile pentru Delta Dunarii pot fi eliberate online de Aici sau mai pot fi achiziţionate de la automatele instalate la sediul ARBDD.

Permisul online 2022 de pescuit sportiv, valabile in Biosfera Deltei Dunarii pe anul 2022 se elibereaza online gratuit de: Aici, sau mai pot fi achiziţionate de la automatele instalate la sediul ARBDD.

 

Conform Ordinului nr. 610/2009 privind aprobarea tarifelor pentru lucrările şi serviciile prestate de către ARBDD la solicitarea persoanelor fizice şi juridice, cu modificările şi completările ulterioare, permisul de acces în rezervaţie pentru turişti este de:•5 lei /persoană/zi;•15 lei/persoană/săptămână;•30 lei/persoană/an, sau gratuit pentru cei ce se incadreaza in cele de mai jos:

Permisul de acces turist este gratuit pentru elevi, studenţi, pensionari, veterani de război, foşti deţinuţi politici, persoane cu handicap, persoane fizice care au domiciliul în perimetrul rezervaţiei sau în localităţile limitrofe (localităţi care au terenul administrativ integral sau parţial în interiorul rezervaţiei).

Permisele ARBDD de acces turist, auto sau ambarcatiune se pot achizitiona si prin SMS.

Lista localităților limitrofe RBDD
Județul Tulcea: Tulcea, Parcheș, Somova, Mineri, Isaccea, Luncavița, Grindu, Nufăru, Malcoci, Victoria, Băltenii de Sus, Beștepe, Mahmudia, Murighiol, Dunăvățu de Sus, Dunăvățu de Jos, Sarinasuf, Colina, Plopu, Valea Nucarilor, Agighiol, Sabangia, Zebil, Babadag, Sarichioi, Enisala, Sălcioara, Jurilovca, Lunca, Ceamurlia de Jos, Vișina, Baia
Județul Constanța: Năvodari, Mihai Viteazu, Istria, Nuntași, Săcele, Corbu, Vadu
Județul Galați: Galați

Recuperarea permisului de pescuit online

Daca a-ti pierdut un permis de pescuit emis , acesta poate fi recuperat online tot de pe site-ul ANPA – Recupereaza permisul online.

Tariful de intrare nu se aplică pentru copii, elevi, studenţi, pensionari, veterani de război, foşti deţinuţi politici, urmaşii eroilor martiri şi răniţii din Revoluţia din decembrie 1989, precum și persoanelor fizice care au domiciliul în perimetrul rezervaţiei sau în localităţile limitrofe persoanelor fizice care au domiciliul în perimetrul rezervaţiei sau înlocalităţile limitrofe

(localităţi care au terenul administrativ integral sau parţial în interiorul rezervaţiei), respectiv:Judeţul Tulcea: Tulcea, Parcheș, Somova, Mineri, Isaccea, Luncaviţa, Grindu, Nufăru,Malcoci, Victoria, Băltenii de Sus, Beștepe, Mahmudia, Murighiol, Dunăvăţu de Sus,Dunăvăţu de Jos,Sarinasuf,Colina Plopu,Valea Nucarilor,Agighiol,Sabangia,Zebil,Dunăvăţu de Jos,Sarinasuf,Colina,Plopu,Valea Nucarilor,Agighiol,Sabangia,Zebil,Babadag, Sarichioi, Enisala, Sălcioara, Jurilovca, Lunca, Ceamurlia de Jos, Vișina, Baia Judeţul Constanţa:Năvodari, Mihai Viteazu, Istria, Nuntași, Săcele,Corbu,Vadu Judeţul Galaţi:Galaţi, restul care nu se incadreaza in cele de mai sus trebuie sa si le achizitioneze contracost de la unu din automatele ARBDD.

Pentru avizul de frontiera puteti completa online formularul politiei de frontiera Aici si le veti primi in casuta dumneavoastra de mail.

Citeste Ordinul de Prohibitie Pescuit 2022, Perioade si Zone Aici

Ghid permis pescuit recreativ ANPA online

Speram ca va placut articolul nostru Permis de pescuit ANPA 2022 Online .Ai fost si tu la pescuit pe dunare? Fa-ti cont si publica si tu povestea ta sau hai la o barfa pe Forum !

Nu uitati sa va Abonati la canalul nostru. Multumim

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube

79 COMENTARII

 1. Nu înțeleg cum nu pot obține un permis pentru 2020.imi apare un mesaj care ma informează ca stocul de permise a fost epuizat. Nu înțeleg. Eu nu mai pot sa pescuiesc, sau numai un anumit număr de oameni au voie sa pescuiască. Ciudat sistem. Dar ce ma mira suntem în România. Sistemul ii protejează unii.

 2. Rusinee toata administrația Deltei si cu toti hotii din tara asta. Mi-e siiiilaaaa!!!!! Sa cerșesc un cacat de permis care …să fim serioși,nu are nici un fel de valoare. Vreau o Delta fara braconieri din partea guvernanților,o Delta …normală. Chiar e atât de greu?????

  • da …este trist,sunt potejati,braconerii…nu cei care vor sa pescuiasca legal…recreativ,ca ori unde…numai ca la noi ,ca la nimenea…rusine,celor care ar trebui sa le pese…si sa protejeze…NIMIC NU CONTEAZA decit BANUL!!!!!!!!!!!!!!!

 3. Singurul lor scop e sa distrugă si sa fure. Iar noi vrem să fim corecți. Asa as vrea sa moara in chinuri si aia de la ANPA si cei din Guvern si toti care-si bat joc de tara asta frumoasa. Sunt scîrbit

 4. Buna ziua.Am optat aseara pentru obtinerea unui permis de pescuit pentru Dunare si nu am primit permisul, sau poate am gresit eu ceva va rog sa ma ajutati pentru a obtine acest permis.Va multumesc anticipat.O zi frumoasa

 5. si totusi avem sau nu avem perioada de prohibitie in 2020 ??? asta tinand cont ca miniștrii de resort se văd în imposibilitatea de a emite un astfel de act normativ……..guvernul fiind …demis ??????

 6. Pe canalul Dunăre Marea Neagră o fi valabil pe 2020.Anul trecut era valabil cel eliberat de Ajvps Constanta că cică ei au în concesie canalul.Nu știu anul asta cum o fi

 7. Trebuie ca factorii de decizie , sa nu mai incurce pescarii sportivi ! Eliberarea unui permis de pescuit sportiv sa se faca anual ,in timpul perioadei de prohibitie si sa fie valabil pana anul viitor la inceperea perioadei de prohibitie ( cateva zile in plus sau in minus nu cred ca conteaza ) ! Si daca tot este gratuit , perioada de valabilitate sa fie ca la permisul de conducere auto – pe 10 (zece ) ani !

 8. Am facut permisul online si la Orsova la Dunare mi sa spus ca trebuie sa meg la vizat la Severin, alt cineva mi-a spus ca la Politia de frontiere. Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac sa fiu in regula la Dunare.

 9. Bună ziua! Îmi poate spune cineva dacă pot merge pe rauri si parauri, ape necontractate cu permis emis de pe site-ul anpa (Permis pentru Dunare)?
  Daca nu, de unde pot sa scot permis pentru ape necontractate?
  Pe siteul anpa sunt numai 2 feluri de permise: Marea Neagra si Dunarea cu bratele sale.

 10. Buna seara!Cum pot obtine permis de pescuit?Am intrat pe site-ul ANPA si am completat chestionarul dar dupa ce am bifat acordul privind prelucrarea datelor personale,nu am mai reusit alti pasi !Va multumesc!

 11. Eu am reusit,acum as vrea sa va aduc la cunostinta(poate asa afla si cei platiti sa asigure protectia faunei dunarii)ca in ultima si prima zi a noului an,in zona Turcoaia sau folosit adevarate bombe(dinamita)pt pescuit ,zeci de kg de peste mort a plutit pe dunare.

 12. Buna ziua! anul trecut am platit taxa pentru permisul de pescuit recreativ pentru habitate piscicole contractate de asociatiile de pescari recreativi la AJVPS Olt, si am avut si permis pentru pescuit pe Dunare, dar nu am ajuns la pescuit , mai este necesar sa fac raportarea capturilor?
  Va multumesc si astept raspunsul dvs.

 13. Buna ziua , va rog sa ma ajutați și pe mine cu un răspuns. Ce fel sau care din cele trei permise pot pescuit în toată tara pe lacuri sau ape curgătoare necontractuale.

 14. De 4 zile incerc sa obtin un permis si se pare ca au probleme cu siteul: “This site can’t be reached
  permisepescuit.anpa.ro took too long to respond.”

  Am incercat de pe calculator si de pe tel. acelasi rezultat.
  A mai incercat cineva?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.