Pescuit de Ciortani la Feeder pe Bratul Borcea

Pescuit de Ciortani la Feeder pe Bratul Borcea – Saptamana trecuta, am facut un pescuit de ciortani la feeder pe dunare, undeva aproape de cotul dracului pe bratul borcea.Am pescuit cu o lanseta de feeder de la Dome Gabor de 4.20 m cu o actiune de 50-170gr, momitor de 60 de grame si carlig numarul 10 cu o singura boaba de porumb uscat pe firul de par.

Dupa ce am aruncat cateva boabe de porumb inmuiat, din mana la un interval de o ora, iar dupa urmatoarea mana la fel, dupa aproximativ o ora, timp de trei, patru ore dupa care a inceput nebunia, ciortanii pana la un kg mancau de rupeau pamantul, cred ca am prins si eliberat in jur de 10 kilograme, iar colegul meu a prins si o mreana la mamaliga de aproape patru kilograme.

Pescuit de Ciortani la Feeder pe Bratul Borcea
Speram ca va placut articolul nostru Pescuit de Ciortani la Feeder pe Bratul Borcea .Ai fost si tu pe dunare? Fa-ti cont si publica si tu povestea ta Aici !E posibil sa-ti placa si Hoinareala si pescuit pe bratul Chilia sau Cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare si din Delta Dunarii

 

Leave a Comment