Hoinareala si pescuit pe bratul Chilia

Hoinareala si pescuit pe bratul Chilia. In data de 29.06.2019 am hotarat sa facem o iesire la un pescuit pe bratul Chilia.Odata ajunsi la tulcea ne-am aprovizionat cu lipitori, rame negre si coropisnite de la unul din magazinele din Tulcea.

Dupa ce am trecut cu bacul pe la Tudor Vladimirescu, am facut putin stanga si am intrat pe drumul pietruit pana la canalul 35, loc unde am vrut sa pescuim si la stationar dar totul incercuit cu sarma in zona podului, iar pe partea stanga dinspre dunare pana la drum, totul inundat asa ca am continuat drumul spre ceatalchioi si pardina. Aproape de Pardina pana in dreptul canalului Stipoc, am intrat incet, incet cu masina pe malul dunarii, unde am gasit o limba de pamant libera pentru cateva lansete pregatite pentru somn.

Dupa o noapte intensa cu vant si apa tulbure dar si cateva trasaturi la somn, am reusit eu si partenerul meu de pescuit sa scoatem un somn de sase kg si doi de trei kg, restul fiind moace, pe care bineinteles ca le am eliberat.Dimineata am pescuit si la feeder pe canalul Stipoc unde am prins 3,4 platici aproape de 500g si doi carasi frumusei la rama rosie, cu alte cuvinte un pescuit anevoios in ciuda faptului ca apa era neagra si pe dunare dar si pe canalul stipoc, sau canalul 35 unde nu am reusit sa pescuim.

Cam atat legat de partida noastra de pescuit de la Chilia.In urmatorul articol va vom povesti despre noua iesire pe Borcea in zona Cotul Dracului, sa speram ca apele au scazut si tantarii au cam disparut :)). Mai jos am atasat cateva imagini de pe bratul Chilia.

IMG 20190629 WA0020 20190710 193538781
IMG 20190629 WA0022 20190710 193557121

Este posibil sa-ti placa si Pescuit si aventura pe canalul Stipoc sau Pescuit la dunare pe bratul Chilia

Daca doresti sa contribui la acest articol o poti face cu placere Aici, Noi tinem cont de sfaturile dvs., asta.. pentru ca ne pasa.

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube

Leave a Comment