Pescuit si aventura pe canalul Stipoc

Pescuit si aventura pe canalul Stipoc Salut oameni faini. Am fost in Delta la Mateescu (01-04. 04.2021 pe Stipoc, de fapt lângă mănăstirea Stipoc. Va spun ca, condițiile de cazare si pescuit sunt perfecte, mâncarea de la cazare excepțională, condiții, bărci.. Etc mai mult ca perfect, preturi foarte accesibile.

 

Am prins Rosioară mare, caras frumos, plastică, si ciortan, ciortanică dar sub limitele de retinere (care a fost automat eliberată!). Ca nada de cârlig, doar viermuși ,altceva nu a mers la momitor sau pe metod (numai asa am pescuit) dtx cu lapte de porumb si vanilie…. Am prins de caciula peste 20 kg de peste (cu drept de retinere), si asta doar pe timp de zi, în rest ne-am îmbătat ca porcii…:))

Rosioara Stipoc

Si de aici începe aventura: Domnul Mateescu nu face diferența intre un drum si un dig inalt pe a locuri si de 5 metri (la telefon si la fata locului noi am crezut ca plecam pe un drum). Sâmbăta spre Duminica a plouat bine, urmările le vedeti in poze si filmare…. 18 km de aventură… Si pagube insemnabile la masini, doar am fost in Delta, am crezut un nebun ..O sa fac o pagină pe Facebook ceva de genu ” Locuri de pescuit bune, locuri de evitat” am ce povestii. Nu este prima aventură costisitoare … :))

Caras canalul Stipoc

In mare parte am pescuit la feeder dar a mers si pe plută si momitor usor. Dar pe metod a rupt. Cu două lansete nu te descurcai. Au fost momente cand pescuiam doar la un băț. De recomandat bambină, apa rece vărful mai greu de detectat. Bambina a fost de ajutor…

Manastirea Stipoc

Bors de peste Stipoc Mateescu

Articol oferit de Ovidiu-Alin Broasca, Multumim!Speram ca va placut articolul Pescuit si aventura pe canalul Stipoc,Este posibil sa-ti placa si Pescuit la feeder pe Canalul Tataru

YouTube video player