Pescuit si aventura pe canalul Stipoc

3

Pescuit si aventura pe canalul Stipoc Salut oameni faini. Am fost in Delta la Mateescu (01-04. 04.2021 pe Stipoc, de fapt lângă mănăstirea Stipoc. Va spun ca, condițiile de cazare si pescuit sunt perfecte, mâncarea de la cazare excepțională, condiții, bărci.. Etc mai mult ca perfect, preturi foarte accesibile.Am prins Rosioară mare, caras frumos, plastică, si ciortan, ciortanică dar sub limitele de retinere (care a fost automat eliberată!). Ca nada de cârlig, doar viermuși ,altceva nu a mers la momitor sau pe metod (numai asa am pescuit) dtx cu lapte de porumb si vanilie…. Am prins de caciula peste 20 kg de peste (cu drept de retinere), si asta doar pe timp de zi, în rest ne-am îmbătat ca porcii…:))

Si de aici începe aventura: Domnul Mateescu nu face diferența intre un drum si un dig inalt pe a locuri si de 5 metri (la telefon si la fata locului noi am crezut ca plecam pe un drum). Sâmbăta spre Duminica a plouat bine, urmările le vedeti in poze si filmare…. 18 km de aventură… Si pagube insemnabile la masini, doar am fost in Delta, am crezut un nebun ..O sa fac o pagină pe Facebook ceva de genu ” Locuri de pescuit bune, locuri de evitat” am ce povestii. Nu este prima aventură costisitoare … :))

In mare parte am pescuit la feeder dar a mers si pe plută si momitor usor. Dar pe metod a rupt. Cu două lansete nu te descurcai. Au fost momente cand pescuiam doar la un băț. De recomandat bambină, apa rece vărful mai greu de detectat. Bambina a fost de ajutor…

Articol oferit de Ovidiu-Alin Broasca, Multumim!

Speram ca va placut articolul Pescuit si aventura pe canalul Stipoc

Este posibil sa-ti placa si Pescuit la feeder pe Canalul Tataru

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube

3 COMENTARII

  1. Pentru cei care cheltuiesc fondurile destina Deltei ,arătați-le filmulețele cu locurile pe unde ați trecut ,ca să știe ce avem nevoie …!

    • Buna ziua! Drumul de chilia, dar nu ajungem acolo pana la pod inainte de pardina este locul, cand e uscat se merge bine, o bucata buna de drum pe cel de pamant dupa controlul de frontiera se poate merge pe pamant o bucata de drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.