Pescuit la feeder pe Canalul Tataru

Pescuit la feeder pe Canalul Tataru Jurnal de bord ziua 5 Delta Force,Ieri dupa ce am revenit pe Canalul Tataru, am pierdut batalia cu berea Tuborg si nu mi-a mai pasat sincer de rezultatul zilei. De starea apei am fost fortati sa ne intoarcem aici, iar faptul ca reveneam sa prind iar batca sincer nu m-a motivat destul. Am stat si am facut fotosinteza in timp ce savuram berile.

Azi am revenit din nou pe Tataru cu gandul ca om incerca sa intram mai adanc pe canal dar din pacate drumul nu permitea, asa ca am ramas la intersectia digului cu drumul ce duce catre Pardina.

O partida foarte dificila cu un curent foarte puternic. Efectiv cosuleltele de 120 de grame erau impinse catre noi foarte usor. Nu prea am putut pescuii atat de grupat. Sa nu mai vb ca dupa tot frigul asta, azi pestele sa ridicat intre ape, fiind superba azi vremea cu temperaturi ridicate.

Totusi am avut ceva activitate si mi-am indeplinit targetul, primul caras de Delta Dunarii ?. Dupa toate experienta sincer pot sa zic ca nu as mai reveni in perioade de genu, cand apele sunt in crestere. E foarte dificil sa pescuiesti pe salbatic in astfel de conditii.

Capturi Pescuit canalul Tataru

O sa plec fericit totusi cu un bagaj de amintriri frumoase si cu dorinta sa ma reintorc mai ales pe Tataru atunci cand conditiile or sa fie mai pretenoase. Fire intinse tuturor!
Articol oferit de Răzvan Donosă,Multumim!

Speram ca va placut articolul lui Răzvan Donosă – Pescuit la feeder pe Canalul Tataru

E posibil sa-ti placa si articolul Cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare si din Delta Dunarii, Pescuit pe Canalul Tataru, Chilia, Delta Dunarii sau Pescuit de septembrie pe canalul Tataru

Leave a Comment