Pescuit la crap pe “Batrana Doamna” zona Ceatalchioi

0

Pescuit la crap pe “Batrana Doamna” zona Ceatalchioi – Aflati in cautare de aventura si pescuit la crap, am ales sa facem o noua iesire pe “Batrana Doamna” iar ca si locatie ..zona ceatalchioi, bratul Chilia.Dupa ce am trecut cu bacul pe la Tudor Vladimirescu, impreuna cu amicul meu Boby si partener de munca, am hotarat sa facem un pescuit de doua zile la crap. Odata ajunsi, am pregatit nada, lasand porumbul la inmuiat in apa din dunare, am instalat cortul, dupa care am inceput sa pregatim cate trei lansete de fiecare.

Cand aproape sa ne fure somnul, In jurul orei trei noaptea a sosit si primul crap sabatic de aproape sapte kg, urmat de o noua trasatura la una din lansetele colegului meu pe la cinci dimineata, rezultand un frumos crap asemanator in jur de opt kg, dupa care nu a mai tras nimic pana la ora noua, zece cand eu si colegul meu am mai scapat scapat pur si simplu cate un crap.Dupa ora 12 ziua, am baut cate o tuica si ne-am bagat la somn.

La ora 15:00 ne-a trezit un crap si apoi au urmat alti trei, doi scapati si un ciortan eliberat, iar doua zi dimineata la ora sase am incheiat frumoasa partida cu un crap de 15 kg. Vezi Aici ce nada am folosit la crapul salbatic de dunare..

Crap 15 kg
Crap Ceatalchioi

Speram ca va placut articolul nostru Pescuit la crap pe “Batrana Doamna” zona Ceatalchioi .

Este posibil sa-ti placa si Cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare si din Delta Dunarii sau Pescuit la crap pe batrana Dunare

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.