Pescuit la crap pe bratul Sulina Maliuc - Gorgova

Pescuit la crap pe bratul Sulina Maliuc – Gorgova – Dupa ce ne-am instalat si am baut o cafea, am inceput sa momesc cu porumb inmuiat si amestecat cu canepa si grau si dupa vre-o ora am inceput sa pescuiesc cu patru lansete, din care trei de 3.60 si 3.5 lbs si un feeder fara sa fac reclama Dome Gabor 3.90.

Pescuit Lansete Gorgova

La doua dintre lansete am pescuit la Mamaliga cu scortisoara, patratica mare si tare iar carlige am folosit Korda nr. 1 si nr. 2 si cu o lanseta am pescuit la porumb (trei boabe pe firul de par) cu aroma de scopex si scoica. La feeder am pescuit cu pop up cu aroma de ananas,scopex si krill  Diametru: 8mm, fluo (galben) si carlige nr.10 si 12 de la korda iar ca nada pe momitor am folosit Pelete 4 mm Krill cu o boaba de porumb cu aceeasi aroma de ananas.

Saramura Crap Gorgova

Am stat trei zile la pescuit si la cele trei lansete am prins un Crap intre 3-4 kg, pe care l-am facut pe gratar si saramura si doi de 2 kg la mamaliga, iar la porumb am scapat  un frumos crap chiar aproape de minciog, de dimensiuni mai mari la porumb cu aroma de scoica.

Crap Gorgova - Maliuc

La feeder a fost nebunie , am prins foarte multi ciortani , Platica si Caras, cel mai bine pestele sa hranit la boaba de porumb cu pop-ul de ananas. Cu alte cuvinte noi consideram o partida reusita, ne-am simtit bine, aer curat , natura, noaptea sacalii urlau ca nebunii  iar pestele a fost eliberat de cel mic (vezi video mai jos) cu exceptia uni peste pregatit pe gratar si saramura.

Pana data viitoare fire intinse va doresc! Speram ca va placut articolul Pescuit la crap pe bratul Sulina MaliucGorgova

Este posibil sa-ti placa si Cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare si din Delta Dunarii sau O noua iesire la crap si somn pe bratul Sulina, zona Gorgova

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube