Pește în aluat de bere

Pește în aluat de bere – Mod de Pregătire: Tăiați peștele în porții. Condimentați cu sare, piper, stropiți cu suc de lămâie și lăsați 20 de minute să se marineze. Pentru a face aluat de bere, amestecați făină, bere, zahăr, lapte, gălbenuș, sare și piper.

Amestecat bine conținutul până se face spumă densă. Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie adâncă până la fierbere. Puneți bucățile de pește pe o furculiță, înmuiați-le în conținutul opținut și apoi în uleiul în clocot. Se prăjește, întorcându-se din când în când, până se rumenește.

Ingrediente:
1 kg de pește,
1/2 linguri făină
câte 5 linguri de bere și lapte
1 linguriță zahăr,
1 gălbenuș,
sare, piper negru proaspăt măcinat,
suc de lamaie dupa gust.

Poftă mare !

 

Speram ca va placut reteta din Pește în aluat de bere Reteta oferita de Pește – neam – neam .

Leave a Comment