Cand începe Prohibitia la Stiuca 2024? - Informatii prohibitie Stiuca- Intrebari si raspunsuri

Cand începe Prohibitia la Stiuca 2024?,Informatii prohibitie la stiuca, Intrebari si raspunsuri, detalii legate de pescuit si prohibitia generala.

Care sunt cele mai bune condiții pentru pescuit la stiuca?

Condițiile perfecte pentru pescuit la stiuca sunt perioade susținute de presiune barometrica scazuta, temperaturi blande. Fronturile de înalta presiune care aduc zile însorite stralucitoare si îngheturi naprasnice sunt bestiale când vine vorba de actiunea stiucilor si toamna tarziu aproape de perioada iarna.

Cand se reproduce si trebuie protejata Stiuca ?

Depunerea are loc în zonele de mică adâncime când temperatura apei atinge 4 până la 7 grade Celsius .De obicei, perioada de reproducere are loc la sfarsitul lui februarie cand  sticule se grupeaza stratul de gheața.Uneori aceasta perioada se extinde pana la sfarsitul lui martie, iar atunci cand iernile sunt lungi si geroase este posibil si pana la începutul lui aprilie.Depunerea icrelor dureaza 5 pana la 10 zile.

Care este perioada de prohibitie la stiuca ?

Perioada de prohibitie la stiuca este în perioada 1 februarie – 20 martie dar si in perioada de prohibitie generala, adica 9 aprilie – 7 iunie inclusiv.Mai multe detalii despre prohibitia generala poti citi articolul Perioada de prohibitie, perioade si zone de prohibitie.

Speram ca va placut articolul Cand începe Prohibitia la Stiuca 2024? Este posibil sa-ti placa si Cu ce naluci pescuim la stiuca?,

Leave a Comment