Conserve de crap – Pentru a pregăti delicioase conserve de crap de casă, veți avea nevoie de ajutorul unui multicooker și de ceva timp liber. Peștele este gătit în pastă de roșii, iar conservele nu sunt în nici un fel inferioare celor de la magazin.
Conserva de crap acasă este o gustare grozavă. Peștele conservat in sos de roșii poate fi depozitat timp de 3-4 luni, cu condiția ca alimentele conservate să se afle în borcane de sticlă sterilizate și în frigider.
Sper să v-ă placă!
Ingrediente: Crap – 1,5 kg
Ulei vegetal – 0,5 pahare
Pasta de roșii – 3 linguri mari Morcovi – 2 bucăți
Ceapă – 2 bucăți
Oțet – 0,5 linguri.
linguri Zahăr – 0,5 linguri
Apă – 1 pahar
Sare și piper – După gust
Porții: 3-4
Spălăm crapul, îl eviscerăm și îl curățăm de solzi. Se îndepărtează capul și aripioarele, se tae fiecare pește în mai multe părți. Punem crapul în bolul multicooker.
Curățați morcovii, clătiți și tăiați-cubulețe. Amestecăm cu peștele.
Tăiați ceapa în jumătăți de inele. Se toarnă în bolul multicooker.
Se amestecă pasta de roșii cu ulei vegetal, sare și piper.
Se toarnă apă rece, se amestecă. Umpleți peștele cu sosul pregătit.
Am setat modul „Stingere” timp de 6 ore. Conserve gata preparate pot fi consumate imediat sau transferate în borcane de sticlă sterilizate și păstrate la frigider
Speram ca va placut reteta din Conserve de crap Reteta oferita de Pește – neam – neam .