Pescuit la feeder in zona Cochirleni

Pescuit la feeder in zona Cochirleni – Dupa ce Duminica am ajuns acasa, multumit de partida si am vazut ce pesti s-au prins pe Cochirleni am zis, gata, imi iau liber marti si merg si eu sa prind platica.

M-am trezit cu noaptea in cap la 3 si am fugit rapid sa prind un loc, ca cine stie ce nebunie e acolo. Cand am ajuns intradevar erau ceva pescari in zona ce pescuiau tocmai din weekend.
Dar din pacate pestele nu prea mai raspundea, imi confirmasera intradevar ca sa prins doar noaptea.

Am insistat pana la ora 10, dupa care am plecat mai jos unde am pescuit si Duminica. Majoritatea zilei a fost innorat, pestele nu prea a raspuns, nici macar dupa ora 4 cum speram ca se va intampla.

Am prins foarte mult peste mic, platica si batca de palma. M-a vizitat un morunas frumos, in rest nimic, foarte slab dupa ora 4 nu mai tragea mai deloc din pacate.

Pescuit cochirleni

Pana data viitoare fire intinse va doresc! Articol oferit de Răzvan Donosă. Speram ca va placut Pescuit la feeder in zona Cochirleni

Este posibil sa-ti placa si Cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare si din Delta Dunarii sau Pescuit la feeder pe lacul Tasaul

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube