Pescuit la feeder – Ce reprezinta pescuitul la feeder ? - Ghid Pescuit la Feeder

Pescuit la feeder – Ce reprezinta Pescuitul la feeder ? Daca întrebi ce este pescuitul cu feeder?” acum este momentul să afli! Pescuitul la feeder este o metodă relativ simplă; daca folositi corect elementele de baza va funcționa din nou și din nou. Pescuitul la feeder poate fi o modalitate extrem de productivă de a prinde crap de toate dimensiunile și bineinteles si a altor Specii de pesti.

 

În această postare, voi vorbi despre tipurile de pescuit cu feeder pe care le puteți încerca, metoda de bază din spatele pescuitului cu feeder, de ce toată lumea ar trebui să știe cum să hrănească peștii și de ce aveți nevoie pentru a începe.

 

Tipuri de Momitoare pentru Pescuit la feeder

Există patru momitoare folosite astăzi, fiecare cu beneficiile și utilizările sale. Decizia asupra momitorului va depinde în mare măsură de ce momeală intenționați să utilizați și de stilul de pescuit pe care îl căutați. Mărimea și greutatea momitorului vor depinde de cât de multă momeală doriți să aruncați, de condițiile meteorologice și de cât de departe trebuie să aruncați sau specia vizata.

Hrănitoarele mari vă permit să aruncatii cantități mai mari de momeală la fiecare aruncare.Greutățile mai mari vă vor permite să aruncați mai departe pe lacuri mai mari sau rauri dar asigurați-vă că potriviți greutatea alimentatorului in functie de lanseta.De asemenea, momitoarele mai grele se vor aseza mai bine dacă pescuiți pe pante pe albia lacului ..rauri.

 

Momitor Method Feeder

Un sistem de hrănire este un instrument excelent pentru micro pelete sau momeală măcinată. Method Feeder este stilul cel mai potrivit pentru orice apă comercială pentru pescuitul crapului și sunt sigur că majoritatea pescarilor vor gândi la fel. Momitoarele vin de obicei cu o matriță care vă asigură că sunteți în concordanță cu cantitatea de momeală pe care o adaugati în jurul hrănitorului.

Momitor Method Feeder

Acest lucru se va asigura că greutatea din fiecare aruncare este aproape suficient de exactă, ceea ce va ajuta la precizia aruncării, deoarece aceeași putere este necesară pentru a atinge acel punct. Simt că Method se fixează mai eficient pe fundul lacului, împiedicându-l să se îndepărteze. Când pescuiesc la Method Feeder, voi păstra lungimile cârligului pe partea scurtă pentru a mă asigura că momeala mea cu cârlig nu se deplasează niciodată din momitorul cu momeală.

 

 

Alimentator,Naditor, Momitor Tip Deschis

Hrănitoarele deschise pot fi folosite într-un mod ușor si diferit. În loc să împachetați micro peleți sau momeală măcinată în alimentator, orice poate fi ascuns în interior cu capace de capăt de momeală, fie că este vorba de pelete , porumb dulce, boilies mici sau chiar larve.

Alimentator Naditor Momitor Tip Deschis

Acest lucru vă va asigura că toată momeala dvs. va rămâne în interiorul alimentatorului dvs. pe turnat, dar de îndată ce ajunge în apă și momeala de pământ începe să se descompună în apă, momeala este lăsată liberă să iasă din fiecare capăt.

 

Acestea fiind spuse, hrănitoarele deschise sunt eficiente pentru pescuitul doar cu momeală de pământ, dacă doriți. În apele mai adânci, vă vor menține momeala intactă până când alimentatorul atinge fundul, sau cel puțin asta sperăm.

 

 

Momitor- Hrănitor tip cușca sau colivie

Hrănitorul tip cusca sau colivie funcționează similar cu hrănitorul deschis, cu excepția faptului că momeala ta va începe să se desfaca mai devreme în apă. Nada cu larve de porumb dulce sau viermi tocați poate fi amestecata în momeala și apoi introduse în alimentator. Te-aș sfătui să nu folosești o cușcă de hrănire dacă intenționezi să pescuiești în ape mai adânci.

Momitor Hranitor tip cusca sau colivie

Dacă acesta este cazul, momeala ta se va rupe cel mai probabil înainte ca alimentatorul să ajungă pe fundul lacului. Acestea fiind spuse, hrănitoarele cu cuști oferă o modalitate excelentă de a crea un nor de momeală pe măsură ce hrănitorul cade atrăgând crapii. Atunci când este umplut, coșulețul zboară cu încredere și precizie, permițându-vă să pescuiți pe distanțe cât mai mari.

 

Momitor tip Hrănitor pentru viermi, larve

Hrănitorul cu viermi sau alimentatorul inchis la un capăt, așa cum este numit uneori, este exact așa cum v-ați aștepta.Hrănitorul de viermi are un capăt închis cu găuri perforate. Acest lucru permite ca larvele să fie îngrămădite în alimentator, unde se vor zvârcoli încet, atrăgând crapii,mrenele și alți pești.

Momitor tip Hranitor pentruviermi larve

Când folosiți hrănitorul de larve, este greu să nu atrageți pești „deranjanți”, care vă vor aduna toate mâna înainte ca crapul să aibă șansa de a-ți lua momeala din cârlig.Folosirea hrănitoarelor de viermi va fi cea mai bună alegere în lunile de iarnă, când crapii tind să fie mai pretențioși pe măsură ce metabolismul lor încetinește. Momelile naturale par să facă un truc de cele mai multe ori.

 

Cate stiluri are pescuitul la feeder?

Această tehnică se împarte astăzi în două stiluri distincte: pescuit la coșuleț (feeder clasic) și pescuit la method feeder (freestyle method feeder).  Pescuitul la coșuleț este cea mai tradițională tehnica de pescuit la feeder.

Ce cârlige se folosesc la feeder?

Carlige cu dimensiuni de la 8 la 16 și cu diametre ale cârligului de la 0,22 mm (8 lb) până la 0,20 mm (7 lb). Fiecare lungime a cârligului este de 90 mm, ceea ce credem că este lungimea optimă pentru o configurație eficientă a alimentatorului Method sau a peleților.
Ce fir se pune la feeder?
În ceea ce privește cele mai bune linii pentru pescuitul la feeder, există două opțiuni principale din care să alegeți atunci când vine vorba de linia principală și acestea sunt împletituri sau mono . Ambele linii au avantajele și dezavantajele lor și fiecare o va depăși pe cealaltă în anumite situații. O linie între dimensiunile de 0.20 și 0.30/100 m. În orice caz, lanseta aleasă este puternică. Acesta permite pescarului să arunce cu precizie un alimentator mai greu.
Ce se prinde la feeder?
In general depinde de specia vizata , pestii de dimensiuni mici, medii si mari precum caras, platica, crap, rosioara sau mreana, trebuie sa tinem cont si de anotimp.
Care este cel mai bun fir pentru feeder?
Dacă sunteți incepator în pescuitul la feeder, o linie mono este întotdeauna cea mai bună pentru inceput, este mult mai ușor de utilizat, permițându-vă să vă obișnuiți cu aruncarea și scoaterea peștilor, înainte de a încerca poate un fir impletit dacă simțiți nevoia.
Ce înseamnă lansetă Picker?
Lansetele Picker sunt concepute pentru pescuitul în tehnici de fund, utilizate de obicei în pescuitul pe râu sau pe canal, dar și în lacuri . Sunt cunoscute pentru sensibilitatea și finețea lor, ceea ce le face potrivite pentru a viza speciile de pești mai mici.
Care este diferenta intre feeder si lanseta ?
O lansetă de alimentare, pentru pescuitul la feeder, nu poate fi comparată cu adevărat cu alte lansete . Deși există multe asemănări, puterea constă în vârf. Vârful unei lansete de alimentare este foarte sensibil și poti vedea foarte clar muscatura pestelui.
Speram ca va placut articolul Pescuit la feeder – Ce reprezinta pescuitul la feeder ? Este posibil sa ti placa si Tehnici de nadire in pescuitul la feeder sau  Tehnici si metode pentru pescuitul la Method Feeder

Leave a Comment