Pescuitul crapului de dunare

Pescuitul crapului de dunare – CrapII se găsesc și în surse de apă dulce, cum ar fi lacuri, iazuri și râuri. Deoarece primele două nu sunt la fel de mari în comparație cu râurile, pescuitul crapilor acolo este relativ convenabil. Dar, din cauza dimensiunii mari a râului, sunt necesare kilometri și mile de explorat pentru a căuta un Crap , pescuitul crapului de dunare devine dificil.

Lucruri pe care trebuie să le știți despre pescuitul crapului de dunare

Găsirea unui crap de dunare devine pentru pescarii incepatori uneori prea dificilă. Nivelul de dificultate face ca întreaga experiență să fie plină de acțiune și aventuroasă. Are un mister pentru că nu există nici o garanție că vei ajunge să prinzi un crap chiar și după săptămâni de nadire si pescuit. Trebuie să explorezi atent unde vei pescui in urmatoree zile.

Prin urmare, a nevoie si de timp, mai mult decât atât, crapii din dunare vor avea o zonă prea vastă pentru a scăpa, chiar dacă l-ai prins rapid în cârligul tău de pescuit, nu inseamna ca drilul sa terminat si crapul a ajuns in minciog. Deci, odată ce prinzi efectiv un crap de dunare după zile de așteptare și luptă, e ceva uimitor, iar sentimentul este prea unic și triumfător.

Natura unui crap de dunare

Suprafața mare a care traversează crapii de râu îi face nomazi în natură. În general, crapii nu sunt cunoscuți pentru că stau prea mult timp într-un singur loc, cu excepția cazului în care este iarnă , locuri unde dunarea are un curent slab sau perioada de depunere a icrelor. Acesta este singurul lor moment pentru a se odihni și a fi lenes.

Când sunt activi, ei cutreieră în fiecare porțiune a corpului de apă, de la partea de jos, la mijloc până la nivelul superior al suprafeței apei. Atat de mult incat vei observa crapul cum sare la suprafata, iar pestele este pe cale sa-si arate fiinta in plina glorie.

Vezi Ordin prohibitie 2021 – Monitorul Oficial

Chiar dacă există o mulțime de crapi in dunare, este dificil să-i găsești. Mai mult, chiar dacă prindeți unul, spațiul vast al unui râu permite crapului să pună o provocare mai mare și să lupte mai bine în timp ce trageți de lansetă.

Crapii din dunare sau de rau vs. Crapii din Lacuri/Iazuri

Sunt peste tot în lac și iaz pentru a se hrăni, a colecta alimente sau doar pentru a se plimba. Dar există doar o anumită zonă în care se pot rătăci atunci când este un corp de apă închis, cum ar fi un lac sau un iaz. Asta ușurează pescuitul crapului.

Pe de altă parte, dunarea oferă crapilor spațiu amplu pentru a rătăci, a explora și a se hrăni. Deci, crapii dunare pe care tocmai i-ați văzut luând momeala sar putea să nu fie acolo data viitoare când o vizitați pe batrana doamna. Chiar dacă intervalul de timp este prea mic, să zicem câteva ore. Deci, vă puteți imagina ce va rezulta un interval de zile pentru dvs. Cel pe care îl vizați va dispărea pentru totdeauna.

 

Ca rezultat, va trebui să explorezi și să momesti crapii în același loc cu cateva timp de zile înainte de a fi gata să arunci lanseta pentru a prinde un crap de dunare.

Găsirea unui loc potrivit pentru pescuitul crapului de dunare

Căutarea ta pentru locul potrivit s-ar putea termina dacă ai găsit un spațiu în care oamenii hrănesc adesea animalele. Mia multe despre locuri de pescuit la crap pe dunare poti citi Aici

Pre-momirea este o necesitate

Am menționat pre-momeală și nu este ceva ce faci timp de câteva minute. Deloc, când ținta ta sunt crapii în râu.

Crapii de dunare nu iau niciodată momeala decât dacă sunt convinși că hrana oferită lor provine din surse naturale. A păcăli un crap de râu este greu pentru că crapul nu este doar un pește fioros. Are propria sa minte. Combo-ul dublează provocarea crapului pescuit.

Așadar, este o necesitate să-i hrăniți cel puțin în același loc timp de două zile și să-i obișnuiți. Este ca o îmblânzire. Vor ajunge în același loc, atrași de momeală și, în cele din urmă, vor fi mai ușor de pacalit.

Cum să pre-momim crapii de dunare

Scopul pre-momelării este de a ști dacă locul are crapi aici sau nu. Pentru a pre-momi, puteți folosi un spong și puneți niște Boilies sau Porumb, mix cu Canepa, porumb spartura boilies. . Acum, asigurați-vă că sunteți în locul potrivit pe dunare pentru a prinde crapi. Este timpul să rămâneți în acel loc specific și să continuați să încercați pescuitul crapului. Numărul de crapi de dunare poate uneori sa va faca o partida de pescuit memorabila, dunarea nu ramane datoare.

Cea mai bună momeală

Crapii de dunare își iubesc hrana în mișcare, practic, momeli vii. Dar nu trebuie să colectați momeli vii; în schimb, folosește patratica Mamaliga, porumbul sau boilies, deoarece crapii de râu le iubesc ca momeală. Pentru a face aceste momeli să se miște, puteți pune la firul de păr două sau mai multe boilies-uri sau boabe de porumb, păstrând o bucată subțire de plută între fiecare dintre cele două boabe de porumb sau boilies. Pluta va ajuta momelile să plutească și să arate vii. Dimensiunea momelilor tale, dacă sunt boilies, trebuie să fie între 10 mm și 18 mm pana la 24 mm.

Elementele esențiale pentru pescuit

Pescuiți o brută, un pește puternic si salbatic prin natura sa, un pește care va lupta. Deci, tot ceea ce veți avea nevoie pentru a prinde un crap, trebuie sa aveti scule de pescuit adevcate pentru pescuitul la rau, iar despre tot ce tine de echipamentul folosit la crap vom discuta intr-un alt articol…

Linia principală

Vorbind despre linia principală, veți avea nevoie de cel mai bun fir de pescuit disponibil pe piață pentru pescuitul crapului de râu. . rezistent si la abraziune. Așa că, odată ce ia momeala și este prins în capcană, se va lupta pentru a-și salva viața cu toată puterea. Acea tragere puternică, rupe o montura de pescuit frageda foarte usor prin diverse metode. Și nimeni nu este dispus să-și permită să piardă un crap de dunare după toată lupta.

Prinderea unui crap de dunare este despre dificultăți și mult mai multe provocări. Nu există altă cale decât să te pregătești în toate modurile înainte de confruntarea finală. Astfel, iată noțiunile de bază pe  care le am împărtășit cu voi, în speranța că vă va fi de folos.

Speram ca va placut articolul Pescuitul crapului de dunare , Cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare si din Delta Dunarii sau De ce este atat de greu pescuitul la crap?

Daca doresti sa contribui la articolul nostru o poti face cu placere de Aici, Noi tinem cont de sfaturile pescarilor, asta.. pentru ca ne pasa.

Nu uitati sa va Abonati la canalul nostru. Multumim

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube

Leave a Comment