de-ce-este-atat-de-greu-pescuitul-la-crap

De ce este atat de greu pescuitul la crap? – Pescuitul la Crap poate fi o ramura provocatoare a pescuitului pentru incepatori, care este departe de a arunca pur și simplu orice momeala veche si de a spera la ce este mai bun.

Pescuitul la crap are abordari si principii care se aplica doar crapului si altor câteva Specii de pesti grosolani.

Daca nu sunteti dispusi sa aflati în mod constant despre pestii pe care doriti să-i prindeti, cum se comporta, unde stau în apa, ce momeli prefera si diferitele zone, strategii de nadire pe care le puteți folosi.

Da, aruncand o lanseta simpla si sperand la ce este mai bine va va prinde peștele ciudat, dar daca doriti un succes constant, aveti multe de învatat.

Asadar, nu mai întrebati de ce este atat de greu pescuitul la crap si cititi aceasta postare care ar trebui sa sublinieze de ce oamenii cred ca pescuitul crapului este atât de greu si cum puteti învata pasii pentru a avea mai mult succes.

Asadar, De ce este atat de greu pescuitul la crap?

Crapii sunt departe de a fi cel mai usor de prins, mai ales cei mari; pentru incepatori, acest lucru poate fi frustrant, dar as spune ca asta este ceea ce face pescuitul la crap unul dintre cei mai dezirabili pesti si sport din Romania si din întreaga Europa.

Daca ar fi prea usor de prins, atunci euforia de a pune în cele din urma un exemplar de peste mare în minciog s-ar pierde rapid.

Dar de ce se spune ca pescuitul la crap este atat de dificil?

Se crede ca crapii sunt atat de greu de prins din cauza numarului de factori de care trebuie tineti cont inainte de a nadi pestii .

Acesti factori includ prezentarea strategiei dvs., momeala pe care o folositi, locul în care pescuiti , zona dunarii sau lacului în care pescuiti si chiar abordarea înainte de a folosi momeala .

Crapii sunt pesti precauti si vor investiga adesea orice momeala pe care o intalnesc pentru a determina daca este comestibila si sigura de consumat.

Daca momeala dvs. este prezentata într-un mod în care nu actioneaza în mod natural in apa prin felul in care se scufunda si se misca, atunci acesta poate fi un factor major, daca aveti sansa de a prinde sau nu peste.

Deoarece crapii gusta, studieaza adesea momeala inainte de a consuma, daca absorb momeala in gura si simte gustul metalic al unui carlig, deseori pot respinge momeala si trece la alte alimente.

Desi crapii sunt clasificați ca pesti hranitori de fund , ei petrec doar aproximativ 40-50% din timp hranindu-se direct pe fund.

Acest lucru poate atrage o multime de pescari noi, deoarece acestia se hranesc în mod constant pe fund, dar fara a lua în considerare nici un parametru extern pentru a încerca sa afle adâncimea in care peștii ar putea sa se hraneasca.

Ei vor gasi adesea zone ale locului în care se simt confortabil sa hraneasca, iar alte zone ale locului ar putea fi adesea lipsite de orice crap.

Cum sa faci pescuitul la crap mai usor?

Mulți pescari va vor spune că pescuitul la crap este un hobby.

In unele zile, ai o multime de crap pe mal, în altele te chinui sa prinzi chiar si un singur crap.  Tocmai ati localizat un loc bun pe dunare sau lac in conditii bune si gasesti multe plase, varse etc.

Dar cum te poți asigura că obtii un loc bun în majoritatea timpului în care mergi la o sesiune de pescuit?

Este o combinatie între reperarea semnelor vizuale, învatarea unui loc de desfasurare, cunoașterea modului în care conditiile meteorologice afectează crapul, cum sa reperezi rutele de patrulare a crapului si rolul compozitiei fundului in comportamentul crapului.

Testarea locului includ, de asemenea, decodarea diferitelor comportamente ale crapului pentru a intelege cand este momentul perfect pentru a le pescui. Aceste comportamente includ saritul crapului, rostogolirea si patrularea.

Primul aspect al testarii locului este identificarea locului în care crapii se hranesc sau sunt prezenți , ce surse de hrana gasim pe mal, scoic melci, larve, maluri inalte sau accidentale, locuri unde apa efectiv sta, in curbe inainte si dupa, copaci cazuti deoarece ascund larve melcisori etc,   mare atentie la locurile accidentale de pe dunare, unde malurile se pot rupe, sau unii copaci sa cada.

Acestea sunt câteva dintre lucrurile comune la care poți fi atent:

    • Bulele de hrănire
    • Saritura la crap

Caracteristicile sunt părțile dunarii care dețin de obicei surse naturale de hrana pentru pescuitul crapului. Sunt, de asemenea, locuri grozave în care crapii sa se ascunda, deoarece au colțuri întunecate sau colțuri întunecate în care crapul se simte în siguranta.

Cand vizitați un loc nou pe dunare, fiti atenti la următoarele caracteristici, deoarece veti fi mult mai probabil să prindeti crapi atunci cand pescuiti în aceste zone.

    • Buclele
    • Maluri inailte ..abrubte
    • Copaci

Aceasta este doar o prezentare generala de baza a locurilor, iar vremea, compoziția fundului si locurile de patrulare pot avea toate influențele asupra cât de usor puteti face pescuitul la crap învatand să cititi apa pentru a pescui productiveatunci când ajungeti la un loc.

Speram ca va placut articolul De ce este atat de greu pescuitul la crap? , Pescuitul crapului de dunare sau Povestea unui crap prins pe Dunare, la Ostrov

Daca doresti sa contribui la articolul nostru o poti face cu placere de Aici, Noi tinem cont de sfaturile pescarilor, asta.. pentru ca ne pasa.

Nu uitati sa va Abonati la canalul nostru. Multumim

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube