Pescuit la Crap pe Dunare, Bratul Sfantul Gheorghe

Pescuit la Crap pe Dunare, Bratul Sfantul Gheorghe : Ne am vorbit cu 2 zile înainte de plecare care merge care nu, chestii de astea. Pana la urma am plecat la drum. Eu Bobby, Nae, Gicotanu, Nea Marian și Doamna. Am plecat cu mașinile pe care le am lăsat în capul Canalului Dunavat și de acolo cu barca lui Nea Marian am luat-o spre “Batrana Doamna”.. Dunarea. A făcut vre-o doua drumuri din câte imi aduc bine aminte. Eu povestitorul Bobby. Deci pe Sfântul am plecat. Noi am vrut sa mergem mult mai jos pe Sfântul Gheorghe, dar foarte greu cu atâtea bagaje, 5 persoane, da ..doua drumuri a făcut Nea Marian.

Deci am oprit pe partea stânga a bratului Sfântul aproape de Canalul Lipovenilor cum zic eu. Acela care duce într-un final spre Jurilovca. Știu pescarii despre ce vorbesc eu. Am oprit pe drum, unde a zis Nae ca este ok ca na el știe si cunoaste toate zonele. Crapar născut (un prieten foarte drag mie) și eu cu Gicotanu am stat într-un loc, Nea Marian cu doamna lui la mijloc și Nae ca de obicei singur la vre o 1 km de noi:))) la liniste. Știa el de ce. Eu nu știam dar am aflat puțin mai târziu ca Gicotanu fost pădurar într o alta viata. Deci ii place cred sa taie copacii:))) gălăgie frate nu gluma. Da na el se ocupa cu bucătăria face mâncărea și nu ai ce face, se face un pic de galagie. Asta este. De reținut ca Nea Marian este un super bucătar. Mulțumim cu ocazia asta ca inca ne mai suporta:)))

Suntem un grup frumos, nu poti spune nu,ne respectam maxim între noi. Super oameni toți. Poate eu mai puțin :)) 3 zile nimic nici o trăsătură. A fost și furtună noaptea, nasol, aveam si o frica maxima, sa nu cumva sa cada vre-un copac. Am dat porumb la greu ce mai. Nimic. Gicotanu nimic, Nea Marian cu Doamna au luat ceva somn, șalău, mărunțiș, în jur de 7 kg și după o perioada a început Nae. În 3 ore 3 Crapi. Frumos tare. Doar o filmare am apucat deoarece să dus bateria de la tel și plus ca, după ce la scos pe asta am fugit la mine în zona ca na poate poate iau și eu unu. Da am luat. Mi a dat Nae unu ca să am și eu ce manca ca nu ma prins nimic eu, în afara de ieșirea minunata în natura alaturi de cei mai buni prieteni.

Aaa.. Am uitat ca Gicotanu mi a dat ceva țuică și o zi am dormit o:))) una peste alta superb. Am uitat sa precizez ca eu cu Nae și cu Gicotanu am plecat acasă.. A intervenit ceva la Nae. Avea treaba și mi a povesti Nea Marian ca după ce am plecat exact în locul filmării salcia aia cu mal cu tot sa dus la fund cu tot cu mal (dacă era acolo Nae vai vai.. iar după 6 ore sa ridicat înapoi acea salcie) Deci mare grija sa nu stați cu cortul aproape de mal. Stați 15 m mai în spate ca nu se știe niciodată. Va dați seama daca se surpa malul când era în cort noaptea și dormea. Una peste alta, iesirea a contat cel mai mult pentru noi,a fost super ok.

Speram ca va placut articolul nostru Pescuit la Crap pe Dunare, Bratul Sfantul Gheorghe, Trimite si tu o aventura Aici , E posibil sa-ti placa si articolul nostru legat de Totul despre Crap sau Locuri de Pescuit de la Dunare si Din Delta Dunarii.

 

Leave a Comment