Betaina HCL cel mai eficient atractant al nadelor pentru crap

Betaina HCL cel mai eficient atractant al nadelor pentru Crap si atractor natural al tuturor timpurilor. Betaine HCL (Clorhidrat) poate fi folosită cu rezultate bune cu toate tipurile de amestecuri de bază, eficiente pe tot parcursul anului. Îmbunătățește digestibilitatea Boilies-urilor, făcând peștii să se hrănească mai intens. Este o substanță naturală care este considerată unul dintre cei mai buni atractori naturali ai tuturor timpurilor…

Betaina este un ingredient excelent pentru declanșarea receptorilor crapului. Dacă doriți un răspuns de hrănire „instantaneu” pentru pescuitul de durta scurta cum ar fi  24 de ore,  la 1 kg de boilies presărați o linguriță rasă de betaină deasupra lor sau peste Porumb.Betaina este o substanta naturala prezenta in toate organismele vii, dar in mod special este intalnita la nevertebrate si in unele plante, cu precadere in sfecla.

Care este mai buna pentru pește, betaina sau HCl?

Betaina (BEET-uh-een) este un stimulent de hrănire pentru o serie de specii de pești, inclusiv crapul comun și, din fericire, Somnul. Studiile au arătat că clorhidratul de betaină (HCL) este mai bun la stimularea unui răspuns de hrănire decât betaina pură și a fost testata pentru a determina concentrația optimă într-un aliment tip pastă.

Betaina este renumita in lumea pescarilor de crap si mai este folosita pentru a induce hrănirea în industria pisciculturii,industria hranei pentru animale, dar este folosita și ca supliment pentru sănătatea umană,pentru a promova aportul și stimularea hranei, pentru a ajuta digestia și aportul de nutriție. Este fara indoiala unul dintre cei mai eficienti aditivi pe care ii puteti utiliza la fabricarea nadei. Nu exista dozaj maxim.

Betaine HCL este o pulbere cristalină albă pură 98%. Încercați să dizolvați puțin în lichidul/aroma aleasă de dvs. și folosiți-l ca lipici pentru a stimula momelile. Se dizolvă în puțin lichid și se folosește pentru a acoperi pelete. Complet solubil în apă și bun pentru utilizare pe tot parcursul anului.

Eu mai prefer betaina ca dip sau combinata in mix impreuna cu renumita Canepa dar puteți să-o folosiți curata pentru a acoperi momeli sau diluați cu apă și folosiți ca dip (betaina este un aditiv bun pentru boilies, porumb,mixuri și dip-uri etc). Dacă se diluează în apă, se pot folosi 20 g per litru de apă.Nivelul de includere recomandat este de aproximativ 5-10g pe kilogram în amestecuri de boilies.

Utilizarea Nadelor cu prea multa Betaina HCL poate deveni o stopare a hranirii pestelui, la fel ca mulți alți aditivi.

Speram ca va placut articolul nostru Betaina HCL cel mai eficient atractant al nadelor pentru crap!

Daca doresti sa contribui la articolul nostru o poti face cu placere de Aici, Noi tinem cont de sfaturile pescarilor, asta.. pentru ca ne pasa.

E posibil sa-ti placa si  10 metode de folosit porumb la crap pe dunare si delta dunarii, Plasticele, porumbul artificial un deliciu pentru crap sau Mamaliga pentru pescuit la crap pe Dunare si in Delta Dunarii

 

Leave a Comment