Plasticele, porumbul artificial un deliciu pentru crap

Plasticele, porumbul artificial un deliciu pentru crap – Termenul Plastice, se referă la o imitație de momeală făcută din anumiți compuși din plastic care sunt de obicei, dar nu întotdeauna flotante în apă. Ele sunt de toate culorile, inclusiv neonul strălucitor în întuneric, pot prelua și păstra aromele și atracțiile preferate, care le fac și mai eficiente ca momeală pentru cârlig pentru Crap.

În lumea pescuitului la crap, aceste materiale plastice sunt concepute pentru a imita bobul de porumb, fasole Garbanzo, alune tigrate, semințe de cânepă, pelete și chiar larve etc.) și pot fi folosite singure sau ca contrabalansă în combinație cu o „adevărată momeală”.

Concepute inițial pentru a înlocui o momeală „adevărată” pe cârlig sau fir de păr pentru a împiedica racii și peștii mai mici să toace momeala sau chiar să o fure complet; acum există multe avantaje și prezentări de momeală create de pescari foarte creativi. Folosind plasticul ca momeală sau ca parte a prezentării momelii cu cârlig, aveți garanția că va exista întotdeauna o momeală pe cârlig, indiferent de cât timp aveți momeala în apă în timp ce așteptați o mușcătură.

În opinia noastră, principalul avantaj al folosirii materialelor plastice este că le puteți folosi pentru a contrabalansa greutatea cârligului, creând astfel o momeală pentru cârlig „critic” echilibrată. Aceasta înseamnă că, cârligul cu momeală are o greutate neutră în apă și, prin urmare, va acționa foarte natural, fie pe fundul lacului/râului, fie chiar a ieșit de pe fund după cum este necesar; de exemplu, când pescuiți peste un pat de buruieni sau chiar mai sus intre ape.

Fie că este pescuit ca momeală cu un singur cârlig fără nici-o momeală suplimentară etc, nu există nicio îndoială cu privire la faptul că plasticul funcționează foarte bine și cu siguranță merită un loc în arsenalul tău.

Crapii sunt pesti curiosi; un plastic viu colorat poate ieși în evidență si aduce rezultate pe un rau, lac odata ce va fi remarcat de crap, posibil chiar mult mai multi crapi in lansete dacă boabele sunt și aromate! Intr-un alt articol am prezentat un articol legat de Betaina HCL cel mai eficient atractant al nadelor pentru crap, e posibil sa-ti placa.

Momeli din plastic artificiale

Fotografia de mai sus arată doar câteva dintre gama largă de momeli din plastic care au fost special concepute și fabricate având în vedere pescuitul crapului…In acest articol puteti citi  Despre Boilies , Mamaliga pentru pescuit la crap sau Semințe si ulei de cânepă, super nada pentru crapi.

.

Speram ca va placut articolul nostru Plasticele, porumbul artificial un deliciu pentru crap

Daca doresti sa contribui la articolul nostru o poti face cu placere de Aici, Noi tinem cont de sfaturile pescarilor, asta.. pentru ca ne pasa.Este posibil sa-ti placa si 10 metode de folosit porumb la crap pe dunare si delta dunarii sau Presiunea atmosferica si pescuitul la crap

Leave a Comment