Povestea Bibanului de 25 cm

Povestea Bibanului de 25 cm.Niciodată să nu vă intristati atunci când sunteți gata să aveți o gherla.Faceti lanseuri dedicate si insitati până la finalul partidei.Astăzi am avut puterea la sfarsit să fac o schimbare majoră care s-a dovedit a fi câștigătoare.Am trecut de la un jig de 0,7g mărime 6-8 La un jig de 2g mărime 4. Am găsit o salcie bătrână și am lansat lângă ea din aval către amonte.

La primele 3 lanseuri am avut ciocaneli repetate asupra jigului armat cu un shad de la Nevis luate de la prietenul Doru Marcoci din Vatra Dornei. Frate cât de fraier să fiu să nu las jigul de 0,7g. Asta e, imi zic eu, mă necajesc bibanii mici.La al 4 lanseu poc, un ciocan violent urmat de un dril minunat.Probabil cel mai frumos Bibi capturat de mine pe salbaticul Bahlui.
O să pun un filmuleț al eliberării și pe canalul de Youtube, Pescuit si Povesti cu Dan Chirosca.Fiți implicați și responsabili.

Speram ca va placut articolul Povestea Bibanului de 25 cm.

Este posibil sa va placa si unul din cele doua articole legate de pescuitul la biban sau Pescuit de Biban si Morunas la Apa Calda si Bac Cernavoda

Biban Totul despre bibanPescuit la Canalul 2 Sinoe, prima bibaneala in 2021

 

Leave a Comment