Scrumbia pestele care iti curata vasele de sange de colesterol

Scrumbia pestele care iti curata vasele de sange de colesterol – Scrumbia este singurul peste care îti curata vasele de sange de colesterol, dar este si cel mai gras peste din lume, continutul bogat de grasimi al muschilor sai este peste 36%. Grasimea scrumbiei de Dunare este formata din acizi grasi polinesaturati.

Daca este consumata intr-o cura, in combinatie cu un amestec de uleiuri special presate la rece – ulei de germeni de porumb, germeni de grau si din armurariu, ajuta la curatarea grasimilor depuse pe vasele de sange si astfel se imbunatatesc functiile inimii, si se previne infarctul miocardic si accidentul vascular cerebral.

Marele secret al acestui minunat peste, consta in schimbarea metabolismului din momentul intrarii din apa sarata a Marii Negre in apa dulce a Dunarii pentru a-si depune icrele.

Expertii si studiile realizate au relevat ca si in organismul uman se produce acelasi proces de inversare al metabolismului, daca scrumbia de Dunare consumata de om, este folosita exact in timpul migrarii, cand isi schimba metabolismul, procesata foarte repede, in maxim 24 de ore, pentru a-si pastra intacte calitatile – grasimile nesaturate de care beneficiaza.

Mai spun ei ca trebuie consumata timp de 3 saptamani, timp in care, in afara de scrumbie, se consuma doar legume si fructe, pentru aportul de vitamine. Cura era recomandata persoanelor cu diabet de tip B, celor supraponderale, cu probleme cardiace.

Va multumim ca a-ti citit articolul nostru Scrumbia pestele care iti curata vasele de sange de colesterol. Daca doresti sa contribui la acest articol o poti face cu placere Aici, Noi tinem cont de sfaturile dvs.. pentru ca ne pasa.

Leave a Comment