Stiuca conservata – O reteta din trecut..

0

Stiuca conservata – O reteta din trecut.. Rețeta de mai jos este cunoscută unui cerc îngust de pescari. Prin urmare, ne grăbim să împărtășim o rețetă simplă pentru prepararea conservelor de știucă incredibil de delicioase. Conform acestei rețete, bunicii noștri au pregătit conserve, deși în loc de aragaz aveau un cuptor pe lemne și, prin urmare, mâncarea lor din știuci s-a dovedit a fi și mai gustoasă.

Pregătirea pas cu pas Desigur, inițial, știuca trebuie curățată de solzi și eviscerată. Apoi tăiați aripioarele, capul și coada de pești. Sunt perfecte pentru a găti supă de pește. Carcasa știucii trebuie tăiată în bucăți mici. Pentru a pregăti rapid conservele, mai întâi trebuie să marinezi puțin într-o soluție de apă și oțet. Nu mult timp, aproximativ 20 – 30 de minute. Știucă a fost marinată, puteți face legume. Trebuie să radeți morcovii și să tăiați ceapa în inele. Cantitatea de legume depinde de cantitatea de pește.

Stiuca conservata

Pentru o știucă mare, este suficient un morcov mediu și o ceapă. A trecut o jumătate de oră, puteți scoate bucățile de pește din marinată și le puteți transfera în tavă, pentru gătit în continuare. Bucățile de pește trebuie acoperite cu legume (morcovi și ceapă) și frunze de dafin.

Diluați puțina pasta de roșii cu apă și turnați peste bucățile de știucă sosul de roșii rezultat. Ar trebui să fie complet acoperite cu sos de roșii. Sare și piper – pe gustul dumneavoastră. Tigaia cu tot conținutul său trebuie pusa la cuptor și gătită la foc mic timp de aproximativ 4 până la 6 ore. În acest timp, chiar și oasele de știucă mari și dure vor deveni foarte moi. În timpul gătitului, puteți experimenta pe cont propriu și puteți aduce conserve la gustul și preferința dorita.

La finalizarea preparatului, conservele pot fi consumate imediat sau pot fi așezate în borcane, sterilizate, sigilate cu capace și depozitate pentru mai mult timp. Această rețetă vă va ajuta să pregătiți conserve delicioase cu propriile mâini. Rețeta spune că acesta este conservă de știucă. Dar se pare că aceeași rețetă poate fi folosită pentru a prepara conserve din orice alt pește de râu. 🙂👍. Poftă mare !

Speram ca va placut reteta din Stiuca conservata – O reteta din trecut.. – Reteta oferita de Pește – neam – neam .

Este posibil sa-ti placa si Crap la cuptor , Crap în vin rosu sau Rondele de știucă

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.