Crap la cuptor – Pregătire: • Curățați peștele, faceți tăieturi transversale de-a lungul întregii carcase. Frecați cu sare și piper.
• Tăiați ceapa în jumătăți de inele, radeți morcovii și fierbeți în ulei timp de 5 minute.
• Așezați jumătate din legumele înăbușite pe fundul unui vas de copt, îndesați restul de legume în crap
• Coaceți peștele la cuptor timp de 15 minute la 180 ° C
• Tăiați roșia în inele și puneți-o deasupra peștelui, apoi coaceți încă 5-10 minute.
Scoateți peștele din cuptor, lăsați un pic să se răcească și 🙂 Poftă bună!
Ingrediente:
• 1 crap
• 2 cepe
• 1 morcov
• 1 roșie
• 50 g smântână
• 2 linguri. l. ulei de floarea soarelui
• sare piper
• 1 frunză de dafin
Speram ca va placut reteta de Crap la cuptor – Reteta oferita de Pește – neam – neam .Este posibil sa-ti placa si Scrumbie de dunare la gratar