Reteta Scrumbie de dunare la gratar, Dupa ce v-am prezentat delicioasa reteta Saramura de Biban si ca tot se apropie timpul pescuitului la Scrumbie vom incinge gratarul si pregatim o reteta delicioaa de scrumbie la gratar.Cred că au înjurat vecinii de numa’, numa’.
Avem nevoie de 1,5-2 kg. Scrumbii proaspete pentru 10 portii.
Ulei, Lamaie si Sare.
Operatii Pregatitoare Pentru Scrumbia la Gratar:
Scrumbiile se curata si se spala cu multa apa rece.Lamaia se spala si se taie felii.Scrumbiile se cresteaza marunt apoi se ung cu ulei, se frig pe ambele parti la gratar,se sareaza si se aseaza pe platou. Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu felii de lamie.Se serveste rece. Pofta Mare!
Speram ca va placut reteta noastra culinara de Scrumbie de dunare la gratar, Este posibil sa-ti placa si Crap la cuptor