Rondele de știucă

0

Rondele de știucă – Preparare:

1. Curățați peștele, separați fileul și rotiți-l într-o mașină de tocat carne împreună cu ceapa și usturoiul curățat.
2. Puneți pâine albă în lapte câteva minute. Pâine trebuie mai întâi tăiată în cruste.
3. Combinați peștele tocat cu pâinea îmbibată.
4. Se toarnă sare și piper în amestec.
5. Tăiați mărar proaspăt și adaugați-l la restul ingredientelor.
6. Adăugați maioneză și amestecați bine. 7. Formați peștele tocat în cotlete de dimensiunea și forma dorite.
8. Rulați produsul rezultat pe toate părțile în pesmet.
9. Ungeți un vas de copt cu ulei vegetal, întindeți cotletele și trimiteți-le la cuptorul preîncălzit la 200 de grade.
10. Coaceți rondelele până se rumenesc ușor. Serviți cotletele fierbinți cu legume proaspete, felii de lămâie și ierburi. Bucură-te de masă!

Unități
Știucă 1,5 kg
-Bulb de ceapă 140gr
-Usturoi 15g
-Pâine albă 200g
-Laptele 50ml
-Sare 3gr
-Ardei negru măcinat 5g
-Marar 20gr
-Maioneza 20gr
-Pesmet 100g
-Ulei vegetal 40ml

Speram ca va placut reteta din Rondele de știucă – Reteta oferita de Pește – neam – neam .

Este posibil sa-ti placa si Crap la cuptor

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.