Sturion de 140 kg eliberat in dunare de Politia de Frontiera

Sturion de 140 kg eliberat in dunare de Politia de Frontiera , La data de 4 Martie, în jurul orei 13.00, poliţiștii de frontiera, in urma unor informatii, au facut un control oprind o caruta in care se aflau doi barbati, în apropierea localității Grindu din județul Tulcea. In urma controlului in caruta era ascuns si un Morun cu greutatea de 140 de kg si aproximativ 2,5 metri.

Barbatii au declarat ca au capturat morunul din Fluviul Dunarea si urma sa-l comercializeze. Spre fericirea noastra, a Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură si a politiei de frontiera pestele a ramas viu si a putut fi eliberat rapid de politia de frontiera si a unui suspect in mediul sau natural.

Polițiștii de frontieră cerceteaza cazul sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea sturionilor capturați pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum și a produselor și subproduselor obținute din aceștia, fără respectarea prevederilor legale în vigoare.Multumim si felicitari politiei de frontiera.

Sursa Articol Sturion de 140 kg eliberat in dunare de Politia de Frontiera – Politia de Frontiera.

Ai posibilitatea sa citesti si ordinul de prohibitie de Aici

Leave a Comment