Vezi unde sunt amplasate automatele pentru permisele ARBDD


Vezi unde sunt amplasate automatele pentru permisele ARBDD

Vezi unde sunt amplasate automatele pentru permisele ARBDD valabile in Delta Dunarii, pentru achitarea unui Permis, fie pentru pescuit sportiv, acces turisti , ambarcatiune sau masina este posibil dupa ce a fost stabilit Ordinul Ministrului Mediului si Padurilor nr. 610/2009 privind aprobarea tarifelor pentru lucrarile si serviciile prestate de catre Administratia Rezervatiei Biosferei „Delta Dunării” la solicitarea persoanelor fizice si juridice, se poate face cu numerar sau cu card bancar.

La automatele de permise ARBDDaveti nevoie de introducerea datelor de identificare a persoanei si se poate realiza fie prin scanarea buletinului de identitate sau a pasaportului, fie prin introducerea manuala a datelor dupa ce posesorul trebuie  urmeze cu atentie pasii si instructiunile afisate de automat atat pe ecranul aparatului cat si în proximitatea automatului.

 

Doua dintre aceste automate pentru permise arbdd sunt instalate în orasul Tulcea, chiar la instrarea din sediul Administraţiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunării din str. Portului, 34 A si la recepția hotelului Delta, str. Isaccei, nr. 2.

Vezi mai jos care sunt tipurile de permise eliberate non-stop de catre automate:

Permis de acces în RBDD pentru turisti: 5 lei/persoana/zi; 15 lei/persoana/saptămana; 30 lei/persoana/an; Gratuit pentru pensionari, elevi, student, persoane cu handicap.
Permis de acces în RBDD pentru autovehicule: 10 lei/autovehicul/zi; 100 lei autovehicul/an.
Permis de acces în RBDD pentru ambarcaţiuni: 20 lei/ambarcaţiune/sejur; 100 lei/ambarcaţiune/an.
Permis de pescuit recreativ/sportiv RBDD: 30 lei / persoană /an; 10 lei / an pentru elevi, studenţi, persoane cu handicap uşor şi mediu; Gratuit /an pentru persoane cu handicap grav, pensionari.

 

S-ar putea sa-ti paca si unul din articolele de mai jos:
Clau Pescar Hoinar
Despre Clau Pescar Hoinar 43 Articles
Un simplu om, modest, pasionat de natura si pescuitul pe dunare si delta dunarii.

Fii primul care comenteaza

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


*