Mamaliga, Porumb si Crap pe Bratul Borcea

Mamaliga, Porumb si Crap pe Bratul Borcea, Asa cum am promis in ultimul articol, legat de partida din zona Gorgova bratul Sulina, impreuna cu familia pentru 24 de ore am tras o fuga pe minunata dunare.. bratul Borcea.

Odata ajunsi ne-am instalat repede undeva prin zona cotul dracului, am aruncat cateva maini cu boabe de porumb lasate la inmuiat de vre-o luna ? cu boabe de canepa si am adaugat ceva pelete de capsuna,  porumbul a prins un miros infernal, m-am spalat de 10 ori pe maini si mirosul parea sa nu dispara, a doua oara numai vrei sa faci asta..?, in fine am aruncat patru lansete, doua pe porumb si doua pe patratica tare ca piatra ? cu aroma de scortisoara si le am lasat  acolo si m-am apucat cu sotia de gratar.

Copii zburdau prin padure, alergau tipau, zic sigur o sa torn un mustacios?.Dupa cateva ore, in jur de ora opt seara, lanseta pe mamaliga face figuri si vad ca ia fir, cand ce sa vezi?, era mustaciosul  cu un colorit extraordinar de frumos la coada in jur de 3,4 kg. Arunc ceva boabe cu putoare din nou si le las pana dimineata pana in jur de ora 7,8 cand  aud alarma la una din cele doua lansete la porumb, si intep usor, se simtea cam greu dar si prins intre crengi cred ca in stanga aveam un copacel cazut.

Pana la urma  a scapat , cred ca avea 70,80 de kg ?? , glumesc cum e vorba aia ,pestele scapat, era cel mai mare. Pentru mine a fost o partida reusita, inconjurati de padure , dunare si aer curat care i-a fermecat si pe copii. Sper ca nu v-am plictisit cu minciunile mele si astept cu nerabdare sa va spun o minciuna noua cu crapi de peste 80 de kg ?? . Fire intinse sa aveti oriunde plecati la pescuit.

Speram ca va placut articolul nostru Mamaliga, Porumb si Crap pe Bratul Borcea .Ai fost si tu pe dunare? Fa-ti cont si publica si tu povestea ta!