Bătrânul Nistru, Criuleni - Pescuit pe Nistru

Bătrânul Nistru, Criuleni –  Revenind după trei săptămîni malul râului de necunoscut, pescari foarte puțini doar câțiva localnici. Locuri la ales, pește mai capricios din spusele lor. De sondat nu mai pierd timp că deja mii cunoscut locul.

Prepar nada Adrenalin Fishing două pungi UNIVERSAL și una CITRUS . Prima lansare la 38m acolo eram clipsat probabil de la partidele precedente și la a doua lansare deja am și primul pește o babușcă care și este prioritară în zona respectivă.

Cam după 1-2 ore de mărire cu coșuleț mare am primit și prima trăsătură de crap, în cârlig la moment erau agățate 4-5 larve. Inițial credeam că am în stil un caras frumos sau un scobar mai sănătos dar na fost să fie))))).

Pană la finalul partidei am avut patru trăsături de crap și doar trei finalizate cu succes. Ultimul a intrat în agățatura lîngă mal 10-15m și admiram doar trăsăturile peștelui. Pînă la urmă a plecat la el acasă ))) montura in-line cu Feeder gum 1mm, 25cm. Forfac 0,128mm, 1m FUDO, cârlig Maver Catana 1090 nr 16 momeală larve și viermi. Majoritatea babustii erai doar masculi. Mulțumesc Bătrânului de partidă. Fire întinse!!!

Speram ca va placut articolul Bătrânul Nistru, Criuleni, Articol: Andrei Platon

Aveți sfaturi legate de acest articol pe care doriti să le împărtășiți… trimiteți-le nouă Aici !Noi le vom scrie sub formă de postare și vom publica informațiile.

Leave a Comment