Cand am crezut ca s-a terminat pescuitul la copca

Cand am crezut ca s-a terminat pescuitul la copca pe anul acesta, Dumnezeu, pentru că este pescar, a mai trimis un val de aer rece catre România care ne-a dat șansa de a ne mai înfinge frezele in gheată.. Pentru că se anunta temperaturi cu plus, am spus să profităm cât mai avem timp și să mai facem o ieșire..

Din fericire am prieteni la fel de disperati după pescuit, unul dintre ei este Oteleanu Cristian…. Am sunat, mi-a raspuns, si in cateva minute eram calare pe găuri.. 🙂 Au fost cateva ore de vis, bibanii parcă ne așteptau, au atacat ca nebunii aproape la toate dandinetele!!.. După mulți bibănei zgribuliți au intrat si doi mai imbrăcați, unul mai imbrăcat ca altul 😁. Sper să mai țină gheața și mâine pentru a simți din nou atacurile disperateale acestor mici prădători…👍🤟🎣.

Speram ca va placut articolul Cand am crezut ca s-a terminat pescuitul la copca unde au participat Mihai Moraru si Oteleanu Cristian.Bravo Baieti!

Pescuit la copca

 

E posibil sa-ti placa si articolul Pescuit la Canalul 2 Sinoe, prima bibaneala in 2021 , Salau de Prut pe o vreme cu “dinti” sau O mică copcăreală de pe vremea când iarna era iarnă..

Leave a Comment