Cu feederul pe la dunare

Cu feederul pe la dunare – O iesire scurta de 7 h, de la 4:30 la 11:30, cand caldura in exces m-a facut sa plec, dupa ce in prealabil ma gandisem la o partida de noapte ce s-a dovedit imposibila. A plouat de cand am intrat in Slava Cercheza, pana cand am ajuns la locul unde am hotarat sa stau peste noapte, primul loc dorit fiind ocupat.

 

Am instalat tot, am sondat, gasit 2 praguri, unul la 15 metri (6 metri) si unul pe la 40 metri (10 metri), cel din 15 am inceput cu cosulet si am alternat vierme, porumb, rama, unde am avut si ceva rezultate, iar cel din 40 cu method, zero rezultate, dar din cauza ploii s-au activat roiuri de tantari, care culmea, nu intepau,iti intrau in ochi, nas, gura, urechi si pe la 23:00 am decis sa strang si sa revin de dimineata.

De la 4:30 am inceput din nou pescuitul, ceva mai in stanga de primul loc, unde voiam de prima data. Am gasit praguri la distante similare, dar apa ceva mai mica (4, respectiv 7 metri). In prima ora am avut trasaturi constante la method in pragul de departe si 2 trasaturi pe cosulet, din care o Platica frumoasa si un strapazan care a inghitit un guvid si a murit cand am scos acul, din pacate.
Apoi am schimbat pe method si pickerul din 15 metri, de unde am inceput sa scot carasi. Am terminat partida cu 6 kg Caras mare si multi carasi mici eliberati.
caras la feeder pe dunare

Speram ca va placut articolul nostru Cu feederul pe la dunare! Autor Silviu Ilea

Daca doresti sa contribui la articolul nostru o poti face cu placere de Aici, Noi tinem cont de sfaturile pescarilor, asta.. pentru ca ne pasa.

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube