Frigarui de morun sau nisetru Frigarui de morun sau nisetru

Frigarui de morun sau nisetru

Frigarui de morun sau nisetru reteta din delta dunarii – Pentru 10 portii avem nevoie de 1,800 kg morun sau nistru, ulei si sare.Proces Tehnologic sau modul de preparare (Operatii Pregatitoare).Morunul sau Nisetrul se curata de cartilagii,pilite , se spala bine, se taie cuburi, si apoi se sareaza.Tehnica de preparare: Bucatile de morun sau nistru se insira pe frigarui tip betisoare sau din metal inoxidabil,se ung cu ulei si se frig la gratar.

Mod de prezentare si servire: Se prezinta si se serveste cald cu diferite garnituri ca in imaginea prezentata, la platou sau farfurie. Pofta Buna!

Speram ca va placut reteta noastra de Frigarui de morun sau nisetru.

📰 Articole Recomandate:

🎯 Roșeață de știucă🎯 Crap la Cuptor – Rețetă Delicioasă Tradițională🎯 Scoici mari de apa dulce cu orez

📂 Explorează mai multe în:

Ajută-ți prietenii să descopere acest articol!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *