Nada Naturala Folosita in Ape Curgatoare – Afla ce Tip de Nada Folosim! - Nada de Pescuit Facuta Acasa sau pe Malul Apei.

Nada Naturala Folosita in Ape Curgatoare – Afla ce Tip de Nada Folosim! la Dunare, Siret, Mureș, Olt sau Prut.Compozitia Nadei, Cum se Nadeste, Nada pentru crap,caras nada facuta acasa sau pe malul apei , cele mai ieftine si bune retete de nada facute acasa .

Reteta Nada 1 – Compozitia Nadei Pamant lutos, tarate, miez de paine, mamaliga, balega de cal, toate bine framantate.

Cum se Nadeste ?

Cu doua ore inainte de pescuit. Pentru crap recomandat seara la apus cu bulgari mari. Nada pentru Crap, caras, rosioara, babusca, obleti.

 

Nada Naturala Folosita in Ape Curgatoare Afla ce Tip De Nada FolosimReteta Nada 2 – Compozitia Nadei – Pamant lutos, cartofi fierti, tarate, faina, framantate impreuna.

Cum se Nadeste ?

Cu doua ore inainte de pescuit. Pentru crap, recomandat seara la apus cu bulgari mari. Nada pentru pescuit la Crap, caras, rosioara,  babusca, obleti.

 

 

 

Reteta Nada 3 – Compozitia Nadei – Pamant lutos, mamaliga, miez de paine, turta de canepa, sange inchegat de vita, balega de cal, framantate impreuna.

Cum se Nadeste ?

O ora inainte de pescuit; se intretine vadul din cand in cand si in timpul pescuitului. Cateva cacoloase cat o aluna. Clean, rosioara, babusca,obleti.

 

Reteta Nada 4 – Compozitia Nadei Pamant lutos, mamailga, grau fiert si sfaramat, turta de canepa, rame negre taiate bucati mici, framantate impreuna.

Cum se Nadeste ?

Se aseaza pe fundul vadului bulgari de marimea unei gutui, cu 3-5 zile inainte de pescuit, de obicei seara, la aceeasi ora. Crap, lin, platica.

 

 

Reteta Nada 5 – Compozitia Nadei – Pamant lutos, turta de canepa, mamaliga, branza topita, grau fiert, si  framantat, rame de gunoi taiate in bucati, viermusi de carne.

Cum se Nadeste ?

Se framanta impreuna. Se fac 5-6 cocoloase de marimea unui mar si se aseaza pe fundul vadului,  seara in ajunul pescuitului. Nada Recomanda pentru Mreana.

 

Speram ca va placut articolul Nada Naturala Folosita in Ape Curgatoare – Afla ce Tip de Nada Folosim! , este postibil sa-ti placa si 10 metode de folosit porumb la crap pe dunare si delta dunarii sau Mulineta de feeder – Tot ce trebuie sa stii cand alegi o mulineta de pescuit la feeder

Leave a Comment