Pescuit la crap in Moldova pe Nistru, Speia 5 August

Pescuit la crap in Moldova pe Nistru, Speia 5 August

Dorul de Batrînul Nistru m-a adus din nou pe unul din malurile lui. Am ajuns pe la 18:00 miercuri. Am sondat și am ales un loc între două praguri neted cu fund tare și adîncime 3,5-4,0m cu speranța că aici se hrănește peste de talie mare.

Cu 10 metri mai departe era o agațatura ce nu ierta nimic. La frecare de ea se tăia textilul și monofilamentul. Rezultă că era împodobit ca un brad cu scoici după părerea mea. Distanța la care m-am oprit era 36 metri.

Am preparat nada în care 80% o constituia porumbul conservat în pungă vidata. Am făcut două mixuri unul cu 1 kg Crap roșu ADRENALIN FISHING și 4 pungi de porumb cu miros de căpșună. Cu care întodeauna am avut rezultate bune pe crap și ten. Un alt mix o pungă nada Crap și patru pungi porumb cu miros de Usturoi. Forfac de 0,2 mm, 50 cm cîrlig nr. 10 Corda și în cîrlig un porumb direct din nada primită. Seara am nadit cu cosulețul la două vaduri apoi a început să plouă și am mers la nani.

Dimineață la 5-00 deșteptarea și a început procesul la prima lansare și prima trăsătură un crap sălbatic de 2 kg, foarte luptător. Multe bătăi de cap o fac buruienele și crengile ce vin în curent. Cosulețul de 100-120 g cu crampoane abea de făcea față 5-10 min. În final partida a fost reușită doar cu crapi și cațiva carași și fără ten. Ca concluzie combinația porumbul cu miros de căpșună a fost mai pe placul peștilor. Fir întins la toți.

Crap Speia Nistru

Articol oferit de Andrei Platon.Fire Intinse! Speram ca va placut Pescuit la crap in Moldova pe Nistru, Speia 5 August! Este posibil sa-ti placa si Cele mai bune locuri de pescuit pe Dunare si din Delta Dunarii sau Pescuit la feeder pe batranul Nistru

 

Leave a Comment