Pescuit la feeder pe batranul Nistru

0

Pescuit la feeder pe batranul Nistru. Gheață nu este… zona Criuleni 28.02.2021

O partida pe bătranul nistru. Locuri pentru pescuit nu prea sunt )))) trebuie de rezervat de cu seara. In final pestele s-a activat ziua, dar plătica este locală nu peste tot. Am reușit să aduc una la mal restul care nu au fost chear multe au rămas în agățături pe distanța de 30+m, in schimb pe 20+m m-a bucurat cu cleni pe măsură și babușcă. Nada folosita ADRENALIN FISHING PLĂTICĂ 2kg și APĂ RECE 2kg. Am nădit din greu cu coșuleț de 100g diametru 40mm de 7 ochiuri. Adaos puțin fui și viermi tocați.

Platica feeder nistru

Momeala in cîrlig larve chironomida sau doi viermi. Cîrlig Suehiro T116 Nr.12, forfac 1-2m 0,12mm Gamakatsu. Feeder gum 50-60 cm de 0,8mm care mi-a salvat toate trăsăturile de clean cu greutate de la 1kg in sus. Ca să nimerești pe locurile unde stă plătică este o loterie deoarece ea migrează. Apa este inca rece sonarul arata +2 – +3 °C. Fire zbuciumate!

Articol Oferit de Andrei Platon

Speram ca va placut articolul Pescuit la feeder pe batranul Nistru

Este posibil sa va placa si Pescuit la somn pe canalul Navodari , Aventura si pescuit la crap pe Gorgova bratul Sulina sau Pescuit la crap in Moldova pe Nistru, Speia 5 August

Aboneaza-te Dunare.ro Youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.