“Uite asa am ajuns azi la originile pescuitului cu cosulet”

“Uite asa am ajuns azi la originile pescuitului cu cosulet” Atunci cand se aliniază toate ,,baftile,, de până acum pe anul ăsta ! O zi cu de toate, peste mofturos, multe balarii pe apă, un pescar vecin care pescuia cu senzori ca la balta, si tot ca la balta lansa, vb lui Dascalescu ,,,in pullahara,, vroia sa pescuiască lipit de malul bulgaresc, unde io fi fost mintea el stie , dar pe mine m.a disperat, ma lasat fara vreo 4 monturi , ma încurcat pana ma facut sa ma mut, dupa vreo 5 ore de bagat nada pe vad !

Colac peste pupăză dupa ce ma mut dau peste agataturi. Chinuială sa fac alte monturi si alt vad !! Pana la urma am reusit sa gasesc o zonă intre doua agataturi unde puteam sa plasez montura !

Ca cireasa de pe tort sa fie mai dodoloață, trasaturile erau doar un fel de briză, si ia si leaga carlige , baga de 10, baga de 12.. 14 , acelasi drac împielițat spargea viermii, si cauta prin galeata de plicuri cu carlige până am dat de un nr.16, ma uitam chiorâș la ele si ma intrebam…cum dracu sa le leg , asa de mici erau ca 2 pincky stateau înghesuiți !! Cu chiu cu vai, după ce am bagat capatul firului in plicul cu carlige si le am zgâlțâit bine, am scos unul legat :))

Asa mare distractie am avut dupa aia,scapam foarte mulți , si ce era mai mare , vă imaginați ce sudălmi am tras 🤣 Uite asa am ajuns azi la originile pescuitului cu coșuleț , totuși ceva , ceva a iesit la poze , dragalasilor astora lea placut pe dulce azi , multa proteină și semințe , dar nu ne lăsăm, mai e si maine o zi !

pescuit la feeder cu cosulet

Speram ca va placut articolul “Uite asa am ajuns azi la originile pescuitului cu cosulet”, Autor Florin Petcu – Feeder Passion , Tehnici si metode pentru pescuitul la Method Feeder sau Tehnici de nadire in pescuitul la feeder

Daca doresti sa contribui la articolul nostru o poti face cu placere de Aici, Noi tinem cont de sfaturile pescarilor, asta.. pentru ca ne pasa.

Leave a Comment