Pescuit la crap in zona Jegalia pe bratul Borcea

Pescuit la crap in zona Jegalia pe bratul Borcea – Dupa ce ne-am luat permisele ANPA si am obtinut Avizele de frontiera prin completarea Formularului Online, impreuna cu nea Gica, am tras o fuga pe Bratul Borcea in bucla din zona Jegalia, pentru o partida scurta de 24 de ore.Tinta noastra, ca de obicei, a fost Crapul. Dupa instalare in jur de 9 dimineata, pana dupa amiaza am momit cu 25 de kg de porumb fermentat.

 

Spre seara, au inceput sa apara primii Carasi de dunare la singura lanseta de feeder, am folosit un pop up cu aroma: Sweetcorn (porumb dulce) de 8mm cu o culoare fluo yellow (galben) iar pe method, am folosit o Nada Benzar Mix Crap Caras combinat cu pamant de pe malul dunarii si canepa macinata, am prins in jur de 20 de carasi frumusei.

nea gica crap de dunare

Nea Gica, inainte de toate, om si hoinar de dunare a facut senzatie reusind sa prinda cinci crapi unul spre seara si restul adoua zi pana la plecare si unul mai imbracat care a rupt montura. Pestii au cantarit intre 3 si 4 kg si au tras doar la o singura lanseta.

crap jegalia

La una dintre cele trei lansete de crap sa folosit Mamaliga, clasica patratica, un carlig nr.2 Korda si un plumb de 150 gr, iar la cele doua porumb doua si trei boabe cu aroma de ananas iar carlige nr 4 korda.Una peste alta noi consideram ca a fost o partida de pescuit reusita, aer curat, liniste.. farmecul naturii , al dunarii , pana data viitoare fire intinse.

Speram ca va placut articolul nostru Pescuit la crap in zona Jegalia pe bratul Borcea! Daca doresti sa contribui la articolul nostru o poti face cu placere de Aici, Noi tinem cont de sfaturile pescarilor, asta.. pentru ca ne pasa.

Leave a Comment